Samsung Galaxy Book S (2020) a fost lansat acum

Cei de la Samsung au lansat un nou ultrabook iar terminalul poarta numele de Galaxy Book S (2020) si dispune de un hardware destul de puternic. Noul ultrabook din portofoliul celor de la Samsung are un design extrem de elegant si super slim iar sistemul se vrea a fi un mix reusit intre specificatii hardware, design si pret dar ramane de vazut cum se descurca acest ultrabook si in realitate.

Samsung Galaxy Book S (2020) a fost lansat acum

Samsung Galaxy Book S (2020) este echipat cu procesorul Quad-Core care este produs de catre Intel, GPU: Intel UHD, 8GB de memorie RAM iar spatiul de stocare intern poate fi de 256GB si respectiv 512GB(eUFS). Trebuie sa mentionam si faptul ca spatiul de stocare intern poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD, cu maxim 1TB.

Carcasa acestui laptop este realizata in totalitate din aluminiu iar sistemul de sonorizare este stereo si acesta poarta celebrele “semnaturi” AKG & Dolby Atmos, asadar va fi cu siguranta capabil sa redea un sound de calitate. Sistemul are tastatura iluminata iar acesta dispune si de o camera web care are doar 1MP.

Samsung Galaxy Book S (2020) este echipat cu un display TFT in format 16:9 iar acesta masoara 13.3-inci in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1920 x 1080 pixeli.

Samsung Galaxy Book S (2020) a fost lansat acum

  • sistemul ruleaza versiunea de Windows 10 Home si respectiv Pro;
  • dispune de Windows Hello si are logare prin intermediul senzorului de amprente;
  • Dimensiuni: 305.2 x 203.2 x 6.2 ~ 11.8mm; Greutate: 950g;
  • sistemul este compatibil 4G LTE Cat.16 via nano SIM slot iar sistemul dispune de: Wi-Fi 6 (Gig+) 802.11 ax 2×2,, Bluetooth v 5.0, 2 x USB-C;
  • acumulator de 42Wh care dispune de tehnologia fast charging;

Noul ultrabook din portofoliul celor de la Samsung va fi disponibil curand spre comercializare la nivel global iar sistemul va putea fi achizitionat la aproximativ 1.130 de Euro in versiunea de baza si la 1.256 de Euro in versiunea de top. Asadar noul ultrabook Samsung are un pret destul de piperat si ramane de vazut care va fi pretul la care sistemul va fi comercializat sistemul in Romania.

Via

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Samsung Galaxy Book S (2020) a fost lansat acum