Blog ITHOT.RO

Samsung Galaxy A6 & Galaxy A6+ au fost lansate iar terminalele dispun de procesoare octa-core și 4 GB RAM

Iata ca zvonurile s-au confirmat iar cei de la Samsung au lansat smartphone-urile Galaxy A6 & Galaxy A6+ si acestea adopta un design destul de atractiv.
Ambele terminale sunt similare ca design iar diferentele majore intrevin doar la nivel de specificatii hardware, unde varianta A6+ dispune de un hardware ceva mai potent.

Incepem cu prezentarea modelului de baza, in speta Samsung Galaxy A6 si va spunem faptul ca dispune de procesorul octa-core Exynos 7870 tactat la 1.5 GHz, GPU Mali-T830, sunt disponibile variante dotate cu 3 GB de memorie RAM/32 de GB spatiu de stocare intern si variante care dispun de 4 GB de memorie RAM/64 de GB spatiu de stocare intern.

Desigur ca spatiul de stocare intern poate fi extins in ambele variante prin intermediul slotului de card microSD, cu maxim 256 de GB.

Camera foto principala dispune de 16 MP(f/1.7), este dotata cu PDAF si flash LED iar camera foto secundara dispune tot de 16 MP(f/1.7) si este dotata cu flash LED.
Samsung Galaxy A6 este echipat cu un display Super AMOLED Infinity in format 18:9 iar acesta masoara 5.5 inci in diagonala, ruleaza la rezolutia de 1480 x 720 pixeli si este protejat cu sticla 2.5D.

Carcasele ambelor terminale sunt realizate in totalitate din  aluminiu iar finisajele sunt cu siguranta de buna calitate.

Samsung Galaxy A6 este un smartphone dual-sim( nano + nano/microSD), compatibil 4G/VoLTE si dispune de:Wi-Fi a/b/g/n (2.4/5GHz), HT40, Bluetooth 4.2 LE, ANT+, NFC, GPS, GLONASS si BeiDou iar terminalul este dotat cu port USB Type-C si cu senzor de amprente.

Noile smartphone-uri din portofoliul celor de la Samsung ruleaza versiunea de android 8.0 Oreo care este customizata cu interfata Samsung Experience UI 9.0.

Samsung Galaxy A6 are doar 7.7 mm grosime si este echipat cu un acumulator a carui capacitate are 3.000 de mAh.

Cel mai potent model este Samsung Galaxy A6+ si dispune de procesorul octa-core Snapdragon 450, sunt disponibile variante dotate cu 3 GB de memorie RAM/32 de GB spatiu de stocare intern si variante care dispun de 4 GB de memorie RAM/64 de GB spatiu de stocare intern.

Bineinteles ca spatiul de stocare intern poate fi extins in ambele variante prin intermediul slotului de card microSD, cu maxim 256 de GB.

Camera foto principala este duala si dispune de 16 MP(f/1.7) + 5 MP(f/1.9), este dotata cu PDAF si flash LED iar camera foto secundara dispune de 24 MP(f/1.9) si este dotata cu flash LED.

Acest model este echipat tot cu un display Super AMOLED Infinity in format 18:9 care masoara 6 inci  in diagonala si ruleaza la rezolutia de 2220 x 1080 pixeli.

Samsung Galaxy A6+ este un smartphone dual-sim( nano + nano/microSD), compatibil 4G/VoLTE si dispune de: Wi-Fi a/b/g/n (2.4/5GHz), HT40, Bluetooth 4.2 LE, ANT+, NFC, GPS, GLONASS si BeiDou iar terminalul este dotat cu port USB Type-C si cu senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Samsung are 7.9 mm grosime, este echipat cu un acumulator de 3.500 mAh iar sistemul de sonorizare poarta celebra “semnatura” a celor de la Dolby Atmos.

Ambele terminale vor fi disponibile curand spre comercializare iar momentan producatorul nu a oferit detalii cu privire la preturile de comercializare ale acestora dar vom reveni cu un update la momentul oportun.

Va reamintim si faptul ca HMD Global pregateste lansarea unui nou smartphone Nokia iar terminalul se intituleaza X si detaliile complete sunt disponibile aici.

Via: news.samsung.com

Lasă un comentariu