Blog ITHOT.RO

Samsung Galaxy A6 & Galaxy A6+ au procesoare octa-core și display FHD+

Iata ca zvonurile se confirma iar acum au iesit la iveala o mare parte din specificatiile hardware ale noilor terminale Samsung Galaxy A6 si Galaxy A6+.

Ambele terminale sunt similare ca design iar diferentele majore intrevin doar la nivel de specificatii hardware, unde varianta A6+ dispune de un hardware ceva mai potent.

Samsung Galaxy A6 dispune de procesorul octa-core Exynos 7870 tactat la 1.5 GHz, GPU Mali-T830, 3 GB de memorie RAM si 32 de GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Samsung Galaxy A6 va fi echipat cu procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 450, secondat de catre 4 GB de memorie RAM si 32 de GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala dispune cel mai probabil de 13 MP, va fi dotata cu PDAF si flash LED iar camera foto secundara va dispune de 8 MP si va fi dotata cu lentile wide.

Samsung Galaxy A6 este echipat cu un display Super AMOLED in format 18:9 iar acesta masoara 5.6  inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 2220 x 1080 pixeli.

Carcasa ambelor terminale este realizata in totalitate din materiale premium, in speta aluminiu si sticla iar finisajele vor fi cu siguranta de buna calitate.

Samsung Galaxy A6+ are tot un display Super AMOLED in format 18:9 iar acesta masoara 6  inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 2220 x 1080 pixeli.

Samsung Galaxy A6 este un smartphone dual-sim( nano + nano/microSD), compatibil 4G/VoLTE si va dispune de: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.2 si GPS iar terminalul va fi dotat cu port USB Type-C si senzor de amprente.

Noile smartphone-uri din portofoliul celor de la Samsung vor rula versiunea de android 8.0 Oreo care va fi customizata cu interfata Samsung Experience UI 9.0.

Acest model va fi echipat tot cu un display Super AMOLED in format 18:9 care masoara 5.7  inch in diagonala si va rula la rezolutia de 1920 x 1080 pixeli.

Samsung Galaxy A6+ va fi dispune de Wi-Fi ac, Bluetooth 4.2 si GPS cu A-GPS + GLONASS iar terminalul  va fi echipat cu port USB Type-C si senzor de amprente.

Ambele terminale vor fi lansate in curand iar momentan nu exista detalii cu privire la pretul de comercializare al acestora dar vom reveni cu un update pe aceasta tema.

Va reamintim si faptul ca smartphone-ul Nokia 7 poate fi achizitionat acum la doar 879 de lei iar detaliile complete sunt disponibile aici.

Lasă un comentariu