ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

Samsung dezvăluie rezultatul investigațiilor făcute cu privire la problemele grave pe care le-au întâmpinat cu Galaxy Note 7

Cei de la Samsung au publicat asa cum au promis rezultatul investigatiilor cu privire la problemele grave pe care le-au intampinat utilizatorii cu phablet-ul Galaxy Note 7.

Oficialii Samsung afirma faptul ca au participat peste 700 de specialisti la aceasta investigatie si au fost testate peste 200.000 de terminale.

Din acestea au fost testati amanuntit peste 30.000 de acumulatori iar rezultatele au confirmat faptul ca supraincalzirea acestora era cauzata de o eroare de productie.

Oficialii Samsung au sustinut foarte clar faptul ca toate aceste probleme pe care le-au intampinat cu Galaxy Note 7 nu au legatura cu designul pe care il adopta acesta.

Dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos toti acumulatorii prezentau in partea dreapta de sus un defect de fabricatie iar o multime de electrozi erau pozitionati gresit si acestia erau capabili sa provoce un scurtcircuit oricand.

Asadar din acest motiv celebrul Galaxy Note 7 se supraincalzea in mod excesiv iar cativa utilizatori au confirmat faptul ca terminalul le-a explodat atunci cand se afla la incarcat.

Cei de la Samsung au tinut sa precizeze acest aspect deoarece aparusera mai multe zvonuri conform carora designul acestui terminal i-a provocat aceste probleme si faptul ca Samsung a facut acest “compromis” doar de dragul designului.

Dupa cum stiti deja cei de la Samsung au decis ca in prima faza sa schimbe acumulatorii terminalelor cu probleme dar din pacate nici aceasta strategie nu le-a reusit deoarece acumulatorii noi prezentau si de aceasta data defecte de fabricatie, care duceau tot la scurtcicuitarea acestora.

Asadar din acest motiv Samsung a decis sa scoata de pe piata phablet-ul Galaxy Note 7 care se vanduse in peste 3 milioane de unitati iar acestia sustin faptul ca au fost returante aproximativ 96% din acestea.

Toti utilizatorii au putut opta ori pentru inlocuirea terminalului cu probleme cu un Galaxy S7 + diferenta, ori pentru restituirea contravalorii intergrale a acestui terminal.

D.J. Koh este seful diviziei de mobile Samsung iar acesta a declarat faptul ca a fost cea mai dureroasa criza pentru el din cei 33 de ani in care activeaza in cadrul acestei companii.

Bineinteles ca pe internet au aparut si imagini prin intermediul carora cei de la Samsung erau persiflati cu privire la problemele pe care le intampina cu noul phablet.

Acum oficialii Samsung au prezentat si modul in care au decis sa elimine aparitia acestor probleme pe viitor iar acum ne sunt prezentate cele 8 teste prin intermediul carora sunt testate noile terminale.

https://youtu.be/6s4uqr1serU

Va reamintim si faptul ca noul flagship al celor de la Smasung si-a facut aparitia in primele imagini “live” iar detaliile complete sunt disponibile aici.

Via: gsmarena.com

Lasă un comentariu