Astazi a fost publicat noul raport al celor de la AnTuTu, care detaliaza cele mai performante 10 smartphone-uri aferente primului trimestru din 2015. Clasamentul este bazat pe media rezultatelor obtinute din intreaga lume, fiind contorizate un numar de 160 de tari.

Samsung isi spulbera de-a dreptul concurenta, ocupand primele locuri din top, iar singurul rival, ocupant al locului 3 este HTC One M9. Pe primul loc de pe podium este clasat Galaxy S6, urmat de fratiorul sau Galaxy S6 Edge, ambele fiind echipate cu procesoare Exynos 7430.

Amiralul celor de la HTC este ocupantul locului 3 si are sub capota un procesor Qualcomm Snapdragon 810, despre care stim faptul ca ruleaza la temperaturi extreme.

AnTuTu detaliaza in cele 2 grafice performantele celor mai potente procesoare si GPU-uri din primul trimestru al anului 2015.

In primul grafic putem vizualiza punctajul obtinut de cele mai performante procesoare existente pana acum pe piata.

Antutu-Q1-www.ithot.ro

In graficul secund putem vizualiza scorul obtinut in functie de performanta medie a GPU-urilor care echipeaza aceste telefoane.

Antutu-Q1-www.ithot.ro
Din ambele grafice reiese foarte clar faptul ca Samsung a reusit sa se reinventeze odata cu lansarea noilor amirali, asadar nu ne remane decat sa-i felicitam pt rezultatele obtinute.