Samsung Galaxy TabPro S lansat

Cei de la Samsung au lansat la CES 2016 un nou sistem convertibil elegant si potent iar aceasta se intituleaza Galaxy TabPro S.

Samsung-Galaxy -Tab-Pro-S-1

Samsung Galaxy TabPro S ascunde sub capota procesorul dual-core Intel Core M3-6Y30 tactat la 2.2 GHz, GPU Intel HD Graphics 515, 4 GB de RAM DDR3 si sunt disponibile variante de 128 si 256 GB spatiu de stocare intern, care nu poate fi extins.

Noul convertibil al celor de la Samsung este echipat cu un display Super AMOLED de 12″ care ruleaza la rezolutia de 2160 x 1440 pixeli si livreaza o densitate de 216 ppi.

Samsung Galaxy TabPro S este compatibil 4G si dispune de: Wi-Fi a/b/g/n/ac, Wi-Fi hotspot, bluetooth 4.1, GPS, A-GPS, GLONASS si NFC iar terminalul este dotat cu port USB Type-C.

Camera foto principala dispune de 5 MP si este dotata cu autofocus iar camera foto secundara dispune tot de 5 MP.

Samsung-Galaxy -Tab-Pro-S-3

Samsung Galaxy TabPro S are doar 6.3 mm grosime, cantareste 696 de grame iar sub capota ascunde un acumulator de 5.200 mAh care promite sa livreze o autonomie excelenta.

Samsung-Galaxy -Tab-Pro-S-2

Trebuie sa mentionam si faptul ca Galaxy TabPro S ruleaza cel mai nou sistem de operare de la Microsoft, in speta Windows 10 Home sau Pro in functie de configuratia aleasa.

Samsung-Galaxy -Tab-Pro-S-6

Samsung Galaxy TabPro S se vrea a fi o alternativa serioasa pentru Apple iPad Pro si Microsoft Surface Pro 4 dar ramane de vazuta daca va inregistra acelasi succes pe piata.

Samsung-Galaxy -Tab-Pro-S-1

Noul convertibil al celor de la Samsung va fi disponibil in curand iar preturile de comercializare sunt urmatoarele:

  • Samsung Galaxy TabPro S in varianta cu Wi-Fi si SSD de 128 GB va putea fi achizitionata la pretul de aproximativ 1.000 de Euro
  • Samsung Galaxy TabPro S in varianta cu 4G+Wi-Fi si SSD de 256 GB va putea fi achizitionata la pretul de aproximativ 1.300 de Euro

Samsung-Galaxy -Tab-Pro-S-4

Asadar preturile de comercializare ale lui Samsung Galaxy TabPro S sunt destul de „piperate”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata