ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

Robnb.ro te provoacă să ai parte de experiențe unice în orașul tău și în același timp îți poți rotunji veniturile

Acum ceva timp va prezentam o noua platforma online prin intermediul careia va puteti inchiria extrem de usor locuintele sau va puteti gasi cazare oriunde in tara.

Aceasta platforma se intituleaza robnb.ro  iar acolo sunt bineveniti atat cei care doresc sa isi inchirieze proprietatile pe care le detin(gazdele), cat si cei care sunt in cautarea unui locuinte(oaspetii), atunci cand calatoresc prin tara si vor sa “ocoleasca” hotelurile.

Desigur ca platforma este in continua dezvoltare iar acum au lansat un nou serviciu prin intermediul caruia puteti avea parte de experiente unice in orasul vostru.

Un alt aspect extrem de important este faptul ca in acelasi timp va puteti rotunji si veniturile, impartasind pasiunea voastra cu multi alti oameni.

Acest nou seviciu functioneaza sub sloganul “Impartaseste lumii pasiunea ta!” si le permite tututor celor interesati sa isi impartaseasca pasiunile cu sute sau poate chiar mii de alti oameni care au pasiuni similare.

Gazdele experientelor pot fi de la bucatari, fotografi si pasionati de sport pana la orice alta persoana care are  o pasiunea ce poate fi impartasita cu alti oameni, creand astfel si planuind experiente in comunitatea sa iar detaliile complete sunt disponibile aici.

Experiențele tale se pot desfășura atat in natura, cat si in cadrul unui workshop sau in zone absolut spectaculoase, alaturi de localnici sau alti oameni cu experienta. Astfel ca, oricare ar fi preferintele tale, vei putea opta cu mare lejeritate pentru o activitate care se regaseste in sfera ta de interese.


Asadar daca esti voluntar, membru al unei organizatii non-profit sau pur si simplu iti doresti sa poti face actiuni caritabile acum ai oportunitatea sa iti dai frau liber “imaginatiei” si sa pui in practica planurile pe care le ai in minte de ceva timp.

Mai mult decat atat, poti creea o experienta cu impact social prin intermediul careia poti intalni oameni care doresc sa te sprijine si sa se implice in cauza ta.

Asadar oricare dintre voi(pasionatii desigur) poate fi o gazda perfecta, care ajuta turistii sa descopere orasul si traditiile sale prin intermediul experientei tale.

Sunt disponibile o multime de categorii iar acestea variaza de la arta, afaceri, muzica si istorie pana la sport, moda, natura si viata de noapte.

Cei de la robnb.ro au si cateva recomandari pentru potentialii clienti interesati de subiect iar in acest sens le recomanda tuturor urmatoarele:

  • sa posede cunostiinte solide despre subiectul experientei sau sa manifeste pricepere in domeniul cu pricina si sa pot evidentia acest aspect participantilor;
  • sa ii placa sa socializeze cu o multime de oameni noi si sa aiba o interactiune autentica cu acestia;
  • sa fie cababil sa anticipeze nevoile participantilor, tinand cont de faptul ca fiecare dintre noi este diferit.

Va recomandam tuturor sa testati acest nou serviciu extrem de interesant iar in acest sens asteptam parerile si sugestiile voastre in sectiunea de comentarii.

Lasă un comentariu