Review Samsung Galaxy Core 2 – G355H !

Samsung G355H Galaxy Core 2 este cel mai accesibil smartphone dual-sim produs de Samsung, iar de ceva timp este disponibil si in Romania.

Acest smartphone nu impresioneaza si nici nu exceleaza la vreun capitol, fiind un Dual-SIM cu performante entry-level la un pret decent, in dulcele spirit Samsung.

Modelul este disponibil in 2 variante de culori(alb sau negru) si poate fi achizitionat de la eMAG la pretul de 550 Lei.

Galaxy Core 2 masoara 9.8 mm grosime si cantareste 139 grame iar punctele forte ale acestuia sunt: procesorul Quad-Core si sistemul Android 4.4 KitKat preinstalat.

Telefonul are un design deosebit si  arată aproape ca un smartphone premium, fiind construit din materiale de calitate.

Acest model de la Samsung are sub capota un procesor Quad-Core tactat la 1.2 Ghz, 750 MB RAM, si o camera foto de 5MP care face poze decente in conditii de lumina.

Galaxy Core 2 este echipat cu un acumulator de 2000 mAh care face fata cu brio unei zile de utilizare intensa cu 3G activ pe tot parcursul acesteia.

Acum sa nu te astepti ca Galaxy Core 2 sa se miste ireprosabil, chiar daca ruleaza un sistem de ultima generatie, bine optimizat, componentele hardware sunt destul de modeste.

Display-ul este decent avand o rezolutie de 480 x 800 pixeli dar unghiurile de vizualizare sunt reduse.

Puteti vizualiza mai jos unboxing-ul pt Samsung G355H Galaxy Core 2:

YouTube video

Specificatii tehnice Samsung G355H Galaxy Core 2:

– procesor Quad-Core tactat la 1.2 GHz;

– 750 MB memorie RAM;

– display TFT cu diagonala de 4.5 inci;

– 4 GB memorie interna;

– camera foto de 5 MP;

– acumulator cu capacitatea de 2000 mAh.

Concluzie:

Galaxy Core 2 este un telefon dotat cu toate  funcționalitățile unui telefon inteligent, dar cu dotări hardware modeste.

Il recomand tuturor celor care isi doresc un telefon dual-sim decent si nu au pretentii prea mari de la acesta.

Lasă un comentariu