Reducerile Stock Busters continua !

Reducerile Stock Busters continua !, Reducerile Stock Busters continua !, ITHOT.RO - Reziliere contracte de telefonie mobilă Dupa cum v-am comunicat si acum cateva zile, la eMag se desfasoara in aceasta perioada o campanie de reduceri masive denumita sugestiv Stock Busters, iar sute de produse pot fi achizitionate  cu reduceri de pana la 50%.

Puteti accesa oferta completa AICI

Reducerile Stock Busters continua !, Reducerile Stock Busters continua !, ITHOT.RO - Reziliere contracte de telefonie mobilă

 

 

Reducerile Stock Busters continua !, Reducerile Stock Busters continua !, ITHOT.RO - Reziliere contracte de telefonie mobilă

Cele mai zdravene reduceri sunt la produsele pentru casă, la produsele pentru copii și la aparate de îngrijire personală și parfumuri.

Deasemenea au reduceri interesante si la televizoare, mașini de spălat și frigidere, avand discount-uri cuprinse intre 30-40%.

Dacă simțiți că laptopul vechi da semne de oboseala, sau doriti sa renuntati la desktop pentru ceva mai portabil, acum este momentul sa faceti schimbarea achizitionand un laptop de aici.

Stock Busters este a doua mare campanie de reduceri organizată de eMAG în luna martie, după Ziua Cumpărăturilor Online.

Lasa un comentariu prin intermediul formularului de mai jos!