ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

Quickmobile ofera LG G4 la doar 225 lei!

Update 4 – Toate comenzile au fost anulate iar QuickMobile va oferi vouchere în valoare de 50 de lei celor care au comandat smartphone-ul LG G4 cu preț greșit

Mai jos regasiti comunicatul de presa al acestora.

QuickMobile a decis să ofere vouchere în valoare de 50 de lei tuturor celor aproximativ 3.000 de clienți care au comandat smartphone-ul LG G4 Dual-SIM cu preț afișat greșit, de 224,90 de lei, în noaptea de 5 spre 6 decembrie. În mod normal, telefonul costă 2.249 de lei. Valoarea totală a voucherelor acordate de magazinul online este de 150.000 de lei.

Din cauza unei erori a sistemului, prețul afișat în magazinul online pentru smartphone-ul LG a fost, timp de câteva ore, de 224,90 de lei. Din păcate, datorită diferenței mari de preț, QuickMobile nu poate onora comenzile. Printre cei 3.000 de clienți care au comandat telefonul sunt și persoane care au plasat comenzi pentru 10 unități sau mai multe.

„În trecut, am onorat comenzile făcute atunci când în magazin au fost afișate prețuri greșite, chiar dacă a fost vorba de smartphone-uri premium, precum Samsung Galaxy S6 sau Galaxy S6 Edge. De această dată, însă, volumul de comenzi este mult prea mare pentru a putea fi onorat. Ne cerem scuze pentru eroare și dorim să ne revanșăm față de cei care au comandat telefonul cu preț greșit oferindu-le câte un voucher în valoare de 50 de lei, care poate fi folosit la achiziția oricărui produs din oferta QuickMobile”, a declarat Tudor Țiboc, General Manager QuickMobile.

Voucherele vor fi primite în perioada următoare, câte unul per client unic, pe e-mail de către toți cei care au comandat smartphone-ul LG G4 Dual-SIM cu preț greșit.

Update 3 – Cei de la Quickmobile au anulat o mare parte a comenzilor plasate in cursul zilei de ieri iar mai jos regasiti dovada.Asteptam cu mare interes comunicatul de presa al celor de la Quickmobile in care vor incerca sa mai “dreaga busuiocul”.

Quickmobile-comenzi-anulate

Update 2 – In sfarsit lucrurile au revenit la normal iar acum site-ul celor de la Quickmobile a devenit functional si LG G4 este listat la pretul de 2.250 lei.

Update 1 – Site-ul celor de la Quickmobile a picat iar pana acum sau inregistrat cateva sute de comenzi prin intermediul link-ului de mai jos.

Pentru cei care nu au fost cuminti iar mosul i-a sarit din “schema” anul acesta le recomandam sa-si faca singuri un cadou de la Quickmobile care a “gresit” pretul la un terminal de top.

Este vorba despre celebrul smartphone LG G4 pe care Quickmobile il comercializeaza acum la pretul derizoriu de 225 lei.

Pentru a comanda produsul dati click pe imaginea de mai jos!

Quickmobile-pret-gresit-LG-G4

Probabil ca datorita numarului mare de comenzi inestimabilii de la Quickmobile nu isi vor onora marea majoritate a comenzilor dar merita incercat.

Asteptam feedback de la voi cu privire la evolutia comenzilor plasate !

Spor la shopping!

9 comentarii la „Quickmobile ofera LG G4 la doar 225 lei!”

  1. Am primit prin feed articolul si cand am dat click pe link nu imi mai afisa siteul quick, probabil ca deja era mult prea tarziu.

    Răspunde

Lasă un comentariu