ITHOT: Știri din IT & C

LG Q60 este lansat iar terminalul are cameră foto triplă și display FullView

Cei de la LG au prezentat in Korea trei terminale extrem de interesante iar acestea se intituleaza Q60, K50 și K40.

LG Q60 ithot 2 - LG Q60 este lansat iar terminalul are cameră foto triplă și display FullView

Acestea sunt similare ca design iar diferentele majore intrevin doar la nivel de specificatii hardware.

LG Q60 ithot - LG Q60 este lansat iar terminalul are cameră foto triplă și display FullView

Incepem cu prezentarea celui mai potent model, in speta este vorba despre smartphone-ul LG Q60 si va spunem faptul ca dispune de un procesor Octa-Core tactat la 2GHz, secondat de catre 3GB de RAM si 64 de GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala este duala si dispune de 16MP + 2MP + 5MP, este dotata cu PDAF si flash LED iar camera foto secundara dispune de 13MP si are lentile wide.

LG Q60 este echipat cu un display IPS FullView in format 19:9 iar acesta masoara 6.26inci in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1520 x 720 de pixeli.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si sticla iar terminalul poseda certificarea MIL-STD 810G, asadar rezista cu brio la socuri, apa si praf.

LG Q60 ithot 2 - LG Q60 este lansat iar terminalul are cameră foto triplă și display FullView

LG Q60 este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/VoLTE si dispune de: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth 4.2 si GPS cu GLONASS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la LG are 8.7mm grosime, este echipat cu un acumulator de 3.500mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 8.1 Oreo.

LG Q60 ithot 5 - LG Q60 este lansat iar terminalul are cameră foto triplă și display FullView

Smartphone-ul LG Q60 va fi lansat la nivel global in cadrul evenimentului Mobile World Congress 2019 iar momentan nu exista detalii cu privire la pretul de comercializare al acestuia.

Cei de la LG au prezentat in cadrul aceluiasi eveniment si smartphone-urile K50 & K40 iar pentru detalii accesati acest link.

LG Q60 ithot - LG Q60 este lansat iar terminalul are cameră foto triplă și display FullView

(Via)

Lasă un comentariu