ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

Plagramme este serviciul cu ajutorul caruia se pot identifica documentele plagiate și funcționează în română

Astazi o sa va prezentam un serviciu online extrem de interesant, prin intermediul caruia se pot identifica rapid documentele care sunt plagiate.

Acest serviciu poarta numele de Plagramme si a fost realizat de catre un start-up care activeaza in Lituania iar acesta functioneaza excelent in mai multe limbi de circulatie internationala.

Puteti testa acest serviciu in mod gratuit si nu trebuie decat sa va inregistrati pe site-ul acestora si puteti utiliza inclusiv contul de Facebook, Twitter sau LinkedIn.

Ulterior poti sa testezi serviciul incarcand direct pe site documentele pe care doresti sa le verifici iar acestea trebuie sa fie in format doc. sau docx. si nu trebuie sa depaseasca ca marime 50 MB.

Am fost extrem de placut surpinsi sa constatam faptul ca Plagramme functioneaza si pentru documentele care sunt scrise in limba romana iar rata de succes este mare.

Cei de la Plagramme.com au o baza de date extrem de mare iar aceasta include peste 15 trilioane de pagini web iar acestea fac parte dintr-o multitudine de domenii de activitate.

Fondatorii acestui serviciu sustin faptul ca Plagramme este capabil sa identifice frazele plagiate chiar si atunci cand acestea au fost traduse dintr-o limba in cealalta.

Am testat serviciul si prin intermediul unui comunicat de presa care este scris in limba romana si a detectat fara probleme faptul ca este plagiat, acesta fiind deja publicat pe mai multe site-uri de profil.

Serviciul poate fi utilizat cu usurinta de catre orice client si nu va trebuie trei doctorate si doua masterate ca sa va dati seama cum functioneaza acesta.

Durata de analiza a documentelor depinde foarte mult de marimea acestora si de limba in care sunt scrise dar pe parcursul testelor noastre nu a durat mai mult de 10 minute.

Procentajul final pe care documentele analizate il obtin este calculat in functie de mai multi parametrii iar scorul final poate urca pana la 100% in cazul in care documentul respectiv este plagiat in totalitate.

Pentru a vizualiza rapoartele detaliate va trebui sa achitati sume modeste(gen 1.5$) iar ulterior aveti acces la o multitudine de informatii care va pot ajuta sa identificati de unde a fost copiat exact continutul respectiv.

Asadar costurile pentru serviciile suplimentare pe care vi le doriti nu sunt costisitoare, asa cum sunt in cazul altor servicii de acelasi gen.

Trebuie sa mentionam si faptul ca orice utilizator poate să minimizeze prețul sau să-l acopere prin exprimarea opiniei sale despre acest serviciu pe principalele retele sociale pe care le detine.

Am sesizat si faptul ca Plagramme.com este capabil sa identifice inclusiv situatiile in care citarea a fost facuta in mod gresit si astfel utilizatorul poate remedia aceste probleme.

Asadar Plagramme.com este util in orice tip de activitate dar mai ales pentru elevii si studentii care isi doresc ca lucrarile lor sa nu fie descoperite  de catre profesori ca fiind plagiate.

De retinut si faptul ca orice document care a fost verificat prin acest sistem poate fi împărtășit de catre elevi sau studenti cu educatorul său, făcând clic pe pictograma din partea dreaptă a documentului și introducând adresa sa de e-mail.

In acest mod educatorul este capabil să examineze in mod gratuit rapoartele elevilor și poate să-i informeze ce ar trebui eliminat sau schimbat în acesta. Aceasta este una dintre modalitățile cele mai simple de a verifica documentele înainte de a prezenta forma finala.

Asa cum am mentionat si anterior avem de-a face cu un serviciu extrem de util pe care il puteti accesa cu usurinta de oriunde, inclusiv din confortul propriei locuinte.

Trebuie sa mentionam si faptul ca site-ul Plagramme.com utilizeaza protocolul SSL, asadar nu aveti de ce sa va faceti grija pe tema securitatii datelor furnizate.

Va recomandam cu mare incredere utilizarea acestui serviciu si asteptam cu mare interes sa ne povestiti experienta de utilizare pe care a fost capabil sa v-o ofere acesta.

Lasă un comentariu