Philips va prezenta la IFA primul monitor curbat de 34″ !

Anul acesta in perioada 4 – 9 septembrie in cadrul IFA – Consumer Electronic Fair, noile inovatii ale monitoarelor Philips vor fi prezentate la standul MMD din sala 22.

Primul monitor curbat de la Philips

Iata care sunt si cele mai importante tehnologii ale monitoarelor Philips de la IFA:

  • Primul monitor curbat de la Philips aduce utilizatorul în centrul acțiunii: acest nou ecran de 34-inci acoperă câmpul vizual al utilizatorului pentru a putea crea o experiență cu adevărat captivantă. Ecranul edge-to-edge și marginile ultra înguste cresc câmpul vizual iar utilizarea monitorului devine mult mai comodă și confortabilă. Alte caracteristici ale monitorului sunt rezoluția UltraWide Quad HD de 3440 x 1440, Crystal Clear și un unghi de vizualizare larg.
  • Tehnologia Quantum Dot Color IQ este o premieră pentru noul ecran IPS-ADS Adobe RGB de 27 inci care conferă culorilor o intensitate maximă. Oferind cu peste 50% mai multă culoare decât tradiționalul monitor LED, această tehnologie de transformare este mult mai la îndemână. Totodată, Quantum Dot Color IQ este mult mai eficient din punct de vedere energetic, consumând cu 25% mai puțină energie față de alte tehnologii asemănătoare.

Tehnologia SoftBlue

În cadrul IFA 2015 are loc de asemenea și premiera europeană a Ambiglow Plus Base. Această funcție unică creează un halo de lumină pe și în jurul bazei care se sincronizează cu imaginea display-ului. Lumina este prezentă chiar și atunci când monitorul este închis: utilizatorii au optiunea de a reglare a culorii și luminozității pentru a crea o atmosferă unică în spațiul în care se află. O altă setare este cea care prin intermediul unui timer se permite controlul luminozității atunci când utilizatorul dorește să se trezească sau să adoarmă.

  • Dornic de a proteja sănătatea utilizatorilor, MMD prezintă tehnologia SoftBlue pe un monitor de 24 inci. SoftBlue protejează și reduce oboseala ochilor fără a face rabat de la culoare. Această tehnologie funcționează prin eliminarea emisiilor de lumină albastră în lungimi de undă nocive păstrând fidelitatea și calitatea culorii originale.

Lasă un comentariu