Philips prezintă la IFA 2015, noile monitoare și tehnologii !

Anul acesta în cadrul IFA 2015, MMD va prezenta și va seta la standul Philips noi standarde și inovații în materie de monitoare care răspund direct stilului de viață al utilizatorului.

Una dintre vedetele de anul acesta de la standul Philips este primul monitor curbat al companiei. Noul monitor cu diagonala de 34″ acoperă câmpul vizual al utilizatorului pentru a putea crea o experiență cu adevărat captivantă. Ecranul edge-to-edge și marginile ultra înguste cresc câmpul vizual iar utilizarea monitorului devine mult mai comodă și confortabilă. Printre caracteristicile monitorului se numără rezoluția UltraWide Quad HD de 3440 x 1440, tehnologiile Crystal Clear și AH-IPS LCD și un unghi de vizualizare larg, toate acestea rezultând într-o reproducere cât mai realistă.

Philips_primul monitor curbat

Calitatea sunetului este și ea la înălțime. Prin intermediul tehnologiei DTS Sound, monitorul poate reda la o calitate foarte bună semnalul audio al fișierelor audio, video, al jocurilor sau al streaming-ului online. Utilizatorii se pot bucura de o experiență completă pe care o oferă sunetul printr-un bass puternic și nivele ridicate ale volumului, redate clar, fără întreruperi sau distors.

Totodată, la IFA va fi prezentat și noul monitor LCD Philips de 27″ cu rezoluția UltraClear 5K. Cu cele 14,7 milioane de pixeli (5,120 x 2,880), tehnologia 5K este de patru ori mai clară față de rezoluția QuadHD, aceasta însemnând imagini mai uimitoare ca niciodată. Noul monitor este echipat cu tehnologia PerfectKolor, care asigură un procent de 99 al spectrului de culoare Adobe RGB alături de un milliard de culori posibile. Monitorul este conceput pentru a răspunde nevoilor utilizatorilor la locul de muncă: cu ajutorul camerei web, aceștia pot comunica cu colegi din alte centre, tehnologia MultiView le înlesnește capacitatea de a lucra concomitent la mai multe proiecte, boxele integrate oferă un sunet de calitate, iar prin intermediul tehnologiei Flicker-free, disconfortul ocular este cu mult redus după o zi de muncă.

Philips_UltraClear 5K

Ducând intensitatea culorilor la maxim, noul monitor IPS-ADS Adobe RGB de 27″ ce dispune de tehnologia Quantum Dot Color IQ™ este, de asemenea, una dintre premierele de anul acesta de la IFA. Accesibil ca preț, monitorul oferă cu peste 50% mai multă culoare decât tradiționalul monitor LED iar Quantum Dot Color IQ este mult mai eficient din punct de vedere energetic, consumând cu 25% mai puțină energie față de alte tehnologii asemănătoare.

În cadrul IFA 2015 are loc de asemenea și premiera europeană a Ambiglow Plus Base. Această tehnologie unică creează un halo de lumină pe și în jurul bazei care se sincronizează cu imaginea display-ului. Lumina este prezentă chiar și atunci când monitorul este închis: utilizatorii au opțiunea de reglare a culorii și luminozității pentru a crea o atmosferă unică în spațiul în care se află. O altă setare este cea care, prin intermediul unui timer, se permite controlul luminozității atunci când utilizatorul dorește să se trezească sau să adoarmă.

Philips_monitor IPS -ADS Adobe

De asemenea, în cadrul ediției de anul acesta a IFA, MMD va prezenta tehnologia SoftBlue pe un monitor de 24 inci. Tehnologia SoftBlue protejează și reduce oboseala ochilor fără a face rabat de la culoare. Această tehnologie funcționează prin eliminarea emisiilor de lumină albastră în lungimi de undă nocive, păstrând fidelitatea și calitatea culorii originale.

Despre MMD:

MMD este o companie detinuţă de TPV, înfiinţată în 2009 printr-un parteneriat de brand cu Philips. MMD distribuie şi comercializează exclusiv display-uri LCD Philips în întreaga lume. Combinând calităţile brandului Philips cu expertiza în producţia display-urilor a TPV, MMD urmează o strategie rapidă şi eficientă pentru a lansa produse inovative pe piaţă. MMD conduce piețele din Europa de Vest, Orientul Mijlociu și Africa de la sediul central din Amsterdam. Estul Europei și CIS sunt susținute de la sediul din Praga. Prin reţeaua de parteneri locali, MMD colaborează cu toţi marii distribuitori IT din Europa. Centrele de design şi dezvoltare ale companiei sunt situate în Taiwan.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata