Philips 258B6QJEB a fost lansat

Cei de la MMD, partener licențiat al Philips pentru producția de monitoare, au lansat astazi un monitor de 25 inci ce dispune de un ecran LED AH-IPS și rezoluție Quad HD. Pe scurt, imagini foarte clare pe un ecran compact. Monitorul este realizat în proporție de 65% din mase plastice reciclate, ignifuge, care nu conțin compuși PVC sau alți derivați care pot fi inflamabili. Prin urmare, monitorul este eco-friendly.
Philips 25 inch_1

Rezolutie Quad HD pe un ecran mai mic

Acest nou model de monitor Philips oferă imagini uimitor de clare la o rezoluție Quad HD de 2560×1440 sau 2560x1080px. Secretul din spatele acestor rezultate deosebite este panoul de calitate ridicată care conține un număr ridicat de pixeli, datorită surselor de bandă largă cum ar fi DisplayPort, HDMI și Dual DVI. Structura imbunătățită a panoului AH-IPS este responsabilă pentru reproducerea culorilor superbe, pentru timpul de răspuns rapid și consumul de energie redus în comparație cu alte modele de ecrane cu unghi de vizualizare mare.

Indiferent dacă utilizatorul are nevoie de informații extrem de detaliate pentru activitatea CAD-CAM, culorii vii și claritate pentru aplicațiile cu grafică 3D, acest ecran de înaltă calitate de la Philips va livra imagini foarte clare pentru utilizatori. Mai mult, monitorul este construit cu boxe stereo încorporate, USB 3.0 pentru transfer rapid de date și încărcarea dispozitivelor mobile. Aceste caracteristici permit oricărui utilizator să fie mai productiv.

Philips 25 inch_5

Disconfort ocular redus

Datorita modului în care este controlată luminozitatea pe ecranul LED, utilizatorii întâlnesc des fenomenul de scintilație care poate crea disconfort ocular. Tehnologia Flicker-Free de la Philips reglează luminozitatea și reduce nivelul scintilației pentru o vizualizare în condiții confortabile chiar și pentru perioade mai lungi de timp.

Philips 25 inch_3

Margini foarte înguste

Datorită panoului de generație nouă, grosimea marginilor exterioare a noului ecran Philips este de numai 2,5mm. Combinat cu rama neagră de numai 3,5mm, dimensiunile marginilor sunt considerabil mai mici pentru o minimă distragere a atenției și un nivel maxim de vizualizare. Conceput special pentru a oferi și funcția multi-display sau cea de acoperire a aplicațiilor (funcție utilizată în design grafic și gaming) ecranul va da cu siguranță impresia utilizatorilor că folosesc un monitor cu un ecran mai mare.

Philips 25 inch_4

Eco și prietenos

Pe lângă materialele ecologice care într-o proporție mare conțin mase plastice reciclate, ecranul oferă de asemenea caracteristici ergonomice. Suportul SmartErgoBase permite așezarea ecranului la un nivel foarte scăzut până la nivelul biroului, pentru un unghi cât mai confortabil. Nivelul jos al marginii inferioare a ecranului este ideal pentru utilizatorii care poartă ochelari cu lentile bifocale, trifocale, sau ochelari cu lentile progresive, în timp ce lucrează la calculator. De asemenea ecranul poate fi reglat pentru a obține un mod de vizualizare cât mai confortabil pentru fiecare utilizator la nivelul și unghiul preferat. Acest detaliu ajută la reducerea efortului și a oboselii.

Noul monitor Philips va fi disponibil spre comercializare în Europa începând cu sfârșitul lunii septembrie iar pana atunci va invitam sa vizualizati specificatiile tehnice complete ale acestui monitor interesant.

Specificatii-monitor-philips

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata