Pedale smart pt bicicleta ideala!

Cei de la Connected Cycle  au lansat recent un produs inovativ care ajuta posesori mai “uituci” sa-si gaseasca bicicleta indiferent de situatie, chiar si in cazul unui furt.

Asadar daca doriti sa va faceti bicicleta smart acum este momentul si nu trebui sa va achizitionati decat acest minunat set de pedale pe care il puteti comanda aici, la un pret special.

Pedale-bicicleta-smart

Aceste pedale nu monitorizeaza doar locatia in care se afla bicicleta in fiecare secund ci ofera si informatii cu privire la efortul fizic pe care la-ti depus pedaland cu sete.

Asadar bicicleta va avea o stransa legatura cu smartphone-ul pe care il detineti pt a va oferi toate aceste informatii “vitale”.

Produsul are un sistem de prindere universal ceea ce il face compatibil cu majoritatea bicicletelor disponibile, indiferent daca sunt mai vechi sau mai noi.

Va invit sa vizualizati si clipul de prezentare al acestor pedale smart iar in cazul in care v-am convins sa le comandati trebuie sa va spun ca pretul acestora este de “doar” 104 dolari.

https://vimeo.com/126046310

Lasă un comentariu