Panasonic Toughpad FZ-A2 – tabletă rugged, echipată cu display FullHD și 4 GB de memorie RAM

Cei de la Panasonic au lansat astazi o noua tableta rugged iar aceasta poarta numele de Toughpad FZ-A2 si se evidentiaza prin intermediul specificatiilor hardware excelente.

Panasonic-Toughpad-FZ-A2-1

Panasonic Toughpad FZ-A2 ascunde sub “capota” procesorul quad-core Intel Atom x5-Z8550, GPU Intel HD 400, 4 GB de memorie RAM si 32 de GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Panasonic-Toughpad-FZ-A2-2

Camera foto principala dispune de 8 MP, este dotata cu auto-focus si flash LED iar camera foto secundara este capabila sa filmeze la rezolutie 1080p.

Panasonic Toughpad FZ-A2 este echipata cu un display WUXGA IPS, care masoara 10.1 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1920×1200 pixeli.

Carcasa acestei tablete este realizata in totalitate dintr-o combinatie de metal si policarbonat iar finisajele par sa fie de buna calitate.

Panasonic Toughpad FZ-A2 este disponibila atat in varianta doar cu Wi-Fi, cat si in varianta dotata cu 4G/LTE iar ambele dispun de: WiFi 802.11ac (Dual-Band), Bluetooth v4.2, USB 3.0 Type A, USB 3.1 Type C OTG, HDMI si GPS.

Panasonic-Toughpad-FZ-A2-3

Noua tableta a celor de la Panasonic poseda certificarea IP65, asadar rezista cu brio la apa si praf.

Panasonic Toughpad FZ-A2 ruleaza versiunea de android 6.0 Marshmallow si este dotata cu un acumulator care este capabil sa sustina pana la 9 ore de autonomie.

Panasonic-Toughpad-FZ-A2-4

Noua tableta a celor de la Panasonic va fi disponibila spre comercializare din luna iulie iar pretul acesteia, pentru varianta de baza, este de  “doar” 1.399 de dolari

Via: fonearena.com

Lasa un comentariu prin intermediul formularului de mai jos!