Panasonic P71 dispune de procesor quad-core, 2 GB de memorie RAM, display HD și Marshmallow

Cei de la Panasonic au lansat astazi un nou smartphone de buget iar terminalul se intituleaza P71 si dispune de specificatii hardware modeste.

panasonic-p71-1

Panasonic P71 este echipat cu un procesor quad-core tactat la 1.25 GHz, sunt disponibile variante dotate cu 1 GB si respectiv 2 GB de memorie RAM iar spatiu de stocare intern este de 16 GB si poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

panasonic-p71-2

Camera foto principala dispune de 8 MP, este dotata cu autofocus si flash LED iar camera foto secundara dispune de doar 2 MP.

Panasonic P71 este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/VoLTE si dispune de: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0 si GPS.

Tehnologia VoLTE (Voice Over LTE) utilizeaza reţelele de date 4G pentru a transmite traficul de voce, spre deosebire de majoritatea retelelor care au canale diferite pentru serviciile de voce si cele de date.

Carcasa acestui terminal este realizata dintr-o combinatie de aluminiu si policrabonat iar finisajele par sa fie de buna calitate.

panasonic-p71-1

Noul smartphone din portofoliul celor de la Panasonic are 8.15 mm grosime, este dotat cu un acumulator de 2.000 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 6.0 Marshmallow.

Panasonic P71 va fi disponibil spre comercializare in doua variante de culoare (negru si auriu) iar preturile pornesc de la aproximativ 112 dolari pentru varianta de baza si ajung la 123 de dolari pentru varianta de “top”.

Via: fonearena.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 2