Panasonic Eluga Mark 2 dispune de un procesor octa-core, display HD, 3 GB de RAM și Marshmallow

Cei de la Panasonic au lansat un nou smartphone iar terminalul face parte din gama Eluga si poarta numele de Mark 2.

panasonic-eluga-mark-2

Panasonic Eluga Mark 2 ascunde sub “capota” procesorul octa-core MediaTek MT6753 tactat la 1.3 GHz, GPU Mali T720-MP3, 3 GB de memorie RAM si 32 de GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

panasonic-eluga-mark-2-1

Camera foto principala dispune de 13 MP, este dotata cu PDAF si flash LED iar camera foto secundara dispune de 5 MP si este dotata cu lentile wide.

Panasonic Eluga Mark 2 este echipat cu un display IPS Oncell care masoara 5.5 inch in diagonala, ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli si este protejat cu sticla Asahi Dragon Trail.

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate din aluminiu iar finisajele par sa fie de buna calitate.

panasonic-eluga-mark-2

Panasonic Eluga Mark 2 este un smartphone dual-sim(micro + nano/microSD), comaptibil 4G/VoLTE si dispune de: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, port infrarosu si GPS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

panasonic-eluga-mark-2-1

Noul smartphone din portofoliul celor de la Panasonic are doar 7.7 mm grosime, este dotat cu un acumulator de 3.000 mAh care dispune de tehnologia fast chraging iar terminalul ruleaza versiunea de android 6.0 Marshmallow.

Panasonic Eluga Mark 2 va fi disponibil spre comercializare din data de 23 noiembrie 2016 iar terminalul va putea fi achizitionat la aproximativ 154 de dolari.

Via: fonearena.com

Lasă un comentariu