Panasonic Eluga I3 – smartphone dual-sim, compatibil 4G/LTE si disponibil la 140 de dolari

Cei de la Panasonic au lansat un nou smartphone mid-range iar terminalul face parte din gama Eluga si se intituleaza I3.

Panasonic-Eluga-I3-1

Panasonic Eluga I3 ascunde sub “capota” un procesor quad-core tactat la 1.3 GHz, 2 GB de memorie RAM si dispune de 16 GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD cu maxim 32 de GB.

Camera foto principala dispune de 13 MP, este dotata cu autofocus si flash LED iar camera foto secundara dispune de 5 MP

Panasonic Eluga I3 este echipat cu un display IPS care masoara 5.5 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli.

Carcasa unibody este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si policarbonat iar finisajele sunt de cea mai buna calitate.

Panasonic Eluga I3 este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/LTE si dispune de: WiFi 802.11 b/g/n, VoLTE, Bluetooth 4.0 si GPS.

Panasonic-Eluga-I3-2

Tehnologia VoLTE (Voice Over LTE) utilizeaza reţelele de date 4G pentru a transmite traficul de voce, spre deosebire de majoritatea retelelor care au canale diferite pentru serviciile de voce si cele de date.

Panasonic-Eluga-I3-1

Noul smartphone al celor de la Panasonic are 8.2 mm grosime, este dotat cu un acumulator a carui capacitate este de 2.700 mAh si ruleaza versiunea de android 5.1 Lollipop, care a fost customizata cu interfata FitHome UI.

Panasonic Eluga I3 va fi disponibil in curand spre comercializare, in mai multe variante de culoare iar pretul acestui terminal se va situa in jurul valorii de 140 de dolari.

Via: fonearena.com

Adaugă comentariul tău ceva mai jos

  Subscribe  
Notify of