Panasonic Eluga I3 Mega este echipat cu procesor quad-core, 3 GB de RAM, display HD și android Marshmallow

Cei de la Panasonic au lansat un nou smartphone entry-level iar terminalul face parte din gama Eluga si poarta numele de I3 Mega.

Panasonic Eluga I3 Mega dispune de procesorul quad-core MediaTek MT6735 tactat la 1.3 GHz, GPU Mali T720, 3 GB de memorie RAM si 16 GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala dispune de 13 MP, este dotata cu PDAF si flash LED iar camera foto secundara dispune de 5 MP.

Panasonic Eluga I3 Mega este echipat cu un display IPS care masoara 5.5 inch in diagonala, ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli si este protejat cu sticla 2.5D.

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si policarbonat iar finisajele par sa fie de buna calitate.

Panasonic Eluga I3 Mega este un smartphone dual-sim(micro + nano/microSD), compatibil 4G/LTE si dispune de: WiFi 802.11 b/g/n, Wi-Fi Hotspot, Bluetooth 4.0, si GPS cu A-GPS.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Panasonic are 9.4 mm grosime, este dotat cu un acumulator de 4.000 mAh si ruleaza versiunea de android 6.0 Marshmallow.

Panasonic Eluga I3 Mega va fi disponibil spre comercializare in curand iar terminalul va putea fi achizitionat la “doar” 180 de dolari.

Bineinteles ca in acest buget exista pe piata variante mult mai potente iar una dintre acestea este OUKITEL U11 Plus si detaliile complete sunt disponibile aici.

Via: gadgets.ndtv.com

Lasă un comentariu