Blog ITHOT.RO

Oukitel K6 este dotat cu procesorul Helio P23, 6 GB de RAM, baterie de 6.300 mAh și camere foto duale

Oukitel K6 este un nou smartphone care detine un raport excelent intre pret si specificatii iar terminalul se afla in promotie acum pe banggood.com si poate fi achizitionat la un pret extrem de atractiv.

Oukitel K6 dispune de procesorul octa-core MediaTek Helio P23 tactat la 2.0 GHz, GPU Mali-G71, 6 GB de memorie RAM si 64 de GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala este duala si dispune de 21 MP(cu interpolare) + 2 MP, este dotata cu PDAF si flash LED true-tone iar camera foto secundara este tot duala si dispune de 13 MP(cu interpolare) + 2 MP.

Oukitel K6 este echipat cu un display IPS care masoara 6 inch in diagonala, ruleaza la rezolutia de 2160 x 1080 pixeli si este protejat cu sticla 2.5D rezistenta la zgarieturi.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate din materiale premium, in speta aluminiu si sticla iar terminalul sta destul de bine si la capitolul finisaje.

Oukitel K6 este un smartphone dual-sim(nano + nano), compatibil 4G/LTE si dispune de: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, Hotspot, Bluetooth 4.2 iar terminalul este dotata cu port USB Type C si cu senzor de amprente + FaceID.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Oukitel are 10.4 mm grosime, este echipat cu un acumulator de 6.300 mAh care dispune de tehnologia fast charging, MediaTek Pump Express 3.0 iar terminalul ruleaza versiunea de android 7.1 Nougat.

Oukitel K6 se afla in promotie acum si poate fi achizitionat prin intermediul banggood.com la doar 200 de dolari iar oferta completa este disponibila aici.

Lasă un comentariu