Blog ITHOT.RO

Oukitel C8 este un smartphone dotat cu procesor quad-core, 2 GB RAM și display LTPS, disponibil la 342 de lei

Oukitel C8 este noul smartphone de buget din portofoliul companiei chineze iar terminalul se afla in promotie acum pe gearbest.com si poate fi achizitionat la doar 342 de lei.

Va reamintim faptul ca smartphone-ul Oukitel C8 este echipat cu procesorul quad-core MediaTek MT6580A tactat la 1.3 GHz, GPU Mali-400, 2 GB de memorie RAM si 16 GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala dispune de 13 MP(cu interpolare), este dotata cu autofocus si flash LED dual-tone iar camera foto secundara dispune de 5 MP(tot cu interpolare).

Oukitel C8 are un display LTPS in format 18:9 iar acesta ruleaza la rezolutia ciudata de 1280 × 640 pixeli si este protejat cu sticla 2.5D.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si policarbonat iar terminalul pare sa stea binisor si la capitolul finisaje

Oukitel C8 este un smartphone dual-sim, compatibil 3G si dispune de: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0 si GPS cu A-GPS iar terminalul este echipat cu senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Oukitel are 10.2 mm grosime, este dotat cu un acumulator de 3.000 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 7.0 Nougat.

Oukitel C8 se afla in promotie acum pe gearbest.com si poate fi achizitionat la doar 342 de lei(70 de dolari + TVA) iar oferta completa este disponibila aici.

Lasă un comentariu