ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

Oukitel C8 poate fi cumpărat acum la doar 378 lei iar terminalul dispune de display LTPS HD și are 2 GB de RAM

Oukitel C8 este unul dintre cele mai interesante smartphone-uri de buget iar terminalul se afla in promotie acum si poate fi achizitionat la doar 378 de lei.

Oukitel C8 dispune de procesorul quad-core MediaTek MT6580A tactat la 1.3 GHz, GPU Mali-400, 2 GB de memorie RAM si 16 GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala dispune de 13 MP(cu interpolare), este dotata cu autofocus si flash LED dual-tone iar camera foto secundara dispune de 5 MP(tot cu interpolare).

Oukitel C8 este echipat cu un display LTPS Infinity in format 18:9 iar acesta ruleaza la rezolutia ciudata de 1280 × 720 pixeli si este protejat cu sticla 2.5D.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si policarbonat iar terminalul pare sa stea binisor si pe partea de finisaje.

Oukitel C8 este un smartphone dual-sim, compatibil 3G si dispune de: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0 si GPS cu A-GPS iar terminalul este echipat cu senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Oukitel are 10.2 mm grosime, este dotat cu un acumulator de 3.000 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 7.0 Nougat.

Oukitel C8 se afla in promotie acum si poate fi achizitionat prin intermediul gearbest.com la doar 378 de lei iar oferta completa este disponibila aici.

Nu uitati nici de faptul ca smartphone LeEco Le S3 este cel mai ieftin terminal care dispune de procesor deca-core iar pentru detalii accesati acest link.

Lasă un comentariu