Oppo va lansa primul telefon fara margini !

WWW.ITHOT.RO

Oppo va lansa un smartphone absolut demenitial, fiind pin totalitate lipsit de marginile laterale. Zilele acestea au aparut cateva imagini concept care certifica faptul ca noul amiral Oppo va fi senzational.

Phonearena specifica faptul ca noul membru Oppo va fi echipat cu un display de 5,5 inci iar restul specificațiilor raman momentat necunoscute. Dupa cum se poate vizualiza si in clipul de mai jos se pare ca Oppo va utiliza o tehnică specială pentru a reflecta lumina de la marginea display-ului fizic  creand astfel iluzia de margini inexistente.

Conform aceleiasi surse se pare ca urmatorul amiral Oppo, va fi primul terminal echipat cu acest display revolutionar.

Tehnologia prin care va permite realizarea acestui terminal poarta numele de  Special Light Guide Structure, permitand astfel producatorului realizeze un display extrem de subțire ce se va încadra absolut perfect în carcasă. Intradevar aceasta noua tehnologie este de-a dreptul spectaculoasă, dar ramane de vazut ce influenta va avea asupra costurilor de productie ale acestor terminale.

Desi Samsung a patentat display-ul curbat, odată cu lansarea lui Galaxy Note Edge  se pare ca Oppo va ridica ștafeta la un alt nivel odata cu lansarea noului terminal.

https://youtu.be/c2Jh6NbG6ME

 

Lasă un comentariu