Home Noutăți Oppo R7 – cel mai subtire smartphone

Oppo R7 – cel mai subtire smartphone

by BYTZA
Oppo R7

Noul amiral Oppo va avea sub capota un procesor octa-core de la MediaTek MT6795, 3 GB de Ram si o camera principala de 20.7 MP.

Au aparut acum cateva imagini noi cu Oppo R7 impreuna cu un videoclip care evidentiaza design-ul slim si aspectul premium al acestui flagship.

Oppo-R7-www.ithot.ro

Oppo R7 va ocupa locul de cel mai subtire smartphone din lume, avand o grosime de doar 4.85 mm iar carcasa va fi confectionata integral din metal.

Noul amiral Oppo va fi echipat cu un display de 5.5 inch ale carui parti laterale sunt usor curbate dand astfel senzatia ca telefonul nu are margini.

In viodeoclipul de mai jos puteti admira in toata splendoarea noul flasgship al celor de la Oppo.

Fiind una dintre cele mai  mari piețe de desfacere pentru tehnologie din lume, China reprezintă o miză imensă, atât pentru producătorii locali, care nu sunt deloc puțini, cât și pentru Apple sau Samsung, care se duelează chiar și aici, pe „teren neutru”.

Conform unui raport realizat de Counterpoint, Oppo a ajuns la o cotă de piață de 21% în statul chinez, peste principalii contracandidați, vivo, Xiaomi sau Apple. Compania s-a bucurat de una dintre cele mai mari creșteri din ultimii ani, fiind cu 26% mai profitabilă în 2020 față de 2019.

Pe lângă Oppo, principalii jucători de pe piața de smartphone-uri din China își împart „tortul” după cum urmează: vivo – 20%, Apple – 16%, Xiaomi – 16%. Aici observăm un lucru destul de interesant. Deși Xiaomi este un brand foarte popular în Europa, în China acesta este la egalitate cu Apple, un producător din SUA.

You may also like

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments