Blog ITHOT.RO

Oppo a lansat R7 si R7 Plus – terminale dual-sim, compatibile 4G/LTE

Oppo si-a lansat in cursul zilei de astazi la Beijing, noile flagship-uri intitulate R7 si R7 Plus, al caror hardware este similar.

Oppo R7 are sub capota procesorul octa-core, Snapdragon 615, 3GB Ram, GPU Andreno 405 si 16 GB memorie interna care poate fi extinsa prin intermediul slot-ului microSD cu pana la 128Gb.

R7 este echipat cu un display  Amoled  de 5″ si ruleaza la rezolutie full-hd Color OS 2.1, bazat pe android Lollipop 5.1.

oppo-r7

Acumulatorul este de 2320 mAh si nu cred ca poate sustine o autonomie decenta dar sa speram ca hardware-ul este optimizat pt a obtine un consum redus.

Camera principala dispune de 13 MP si este dotata cu urmatoarele functii: HDR,Geo-tagging, touch focus, face detection, panorama.

Camera secundara este de 8MP iar oficialii de la Oppo se lauda ca prin intermediul acesteia se pot obtine cele mai calitative selfie-uri.

Oppo R7 Plus are sub capota procesorul octa-core, Qualcomm MSM8939 Snadragon 615, 3GB Ram, GPU Andreno 405 si 32GB memorie interna care poate fi extinsa prin intermediul slot-ului microSD cu pana la 128Gb.

R7 Plus este echipat cu un display Amoled de 6″ dar are sub capota un acumulator mai potent care dispune de 4100mAh si promite o autonomie ridicata.

Trebuie sa mentionam si faptul ca dispune de functia fast charging, prin intermediul careia acumulatorul se incarca in proportie de 75% in  doar 30 de minute.

oppo-r7-plus

Este interesant si faptul ca Oppo R7 vine echipat si cu un senzor de amprenta, pozitionat in partea din spate, chiar sub camera principala.

 Oppo R7 se va comercializa la pretul de  400 de dolari  iar big brother, R7 Plus va putea fi achizitionat la pretul de 480 de dolari.

Momentan noile flagship-uri Oppo sunt disponibile momentan, doar in China iar din luna iunie vor fi disponibile si la nivel global.

Lasă un comentariu