Oppo a lansat Mirror 5S – smartphone dual-sim !

Cei de la Oppo au lansat recent un nou smartphone dual-sim, care se intituleaza Mirror 5S si se face remarcat prin intermediul designului elegant si a specificatiilor hardware.

Oppo Mirror 5S ascunde sub capota procesorul quad-core Snapdragon 410 tactat la 1.2 Ghz, GPU Adreno 306, 2 GB Ram si 16 GB spațiu de stocare care poate fi extinsa prin intermediul slot-ului microSD, cu maxim 128 Gb.

Oppo-Mirror-5S

Mirror 5S este echipat cu un display IPS de 5″ care ruleaza la rezolutia rezoluția de 1280×720 pixeli, cea mai recenta versiune a sistemului de operare Color OS, sistem bazat pe platforma android Lollipop 5.1.

Carcasa este de tip unibody si este realizata in totalitate din materiale premium, in speta aluminiu si sticla.

Trebuie sa mentionam si faptul ca pe partea din spate a terminalului este prezenta o textura speciala care ofera reflexii similare cu ale unui cristal.

Camera principala a lui Oppo Mirror 5S dispune de 8 MP si este dotata cu flash LED iar camera secundara dispune de 5MP.

Oppo-Mirror-5s-3

Mirror 5S este compatibil 4G si are sub capota un acumulator de 2.420 mAh iar oficialii Oppo sustin ca va fi capabil sa livreze o autonomie decenta.

Oppo-Mirror-5s-4

Oficialii Oppo nu au oferit detalii cu privire la pretul de comercializare al acestui terminal si nici cu privire la data de la care va fi disponibil pe piata.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata