OnePlus 3 iși face apariția în noi imagini de calitate iar terminalul va fi lansat săptămana viitoare

Noul flagship al celor de la OnePlus poate fi admirat acum in toata splendoarea, in cateva imagini noi de calitate.

oneplus-3-live-4

OnePlus 3 va dispune de procesorul quad-core Qualcomm Snapdragon 820, GPU Adreno 530, vor fi disponibile variante de 4 GB de memorie RAM LPDDR4/32 de GB spatiu de stocare intern  si variante de 6 GB de memorie RAM LPDDR4/64 de GB spatiu de stocare intern.

oneplus-3-live-3

Camera foto principala dispune de 16 MP, este dotata cu laser AF, stabilizare optica si flash LED dual-tone iar camera foto secundara dispune de 8 MP.

OnePlus 3 va fi echipat cu un display Super AMOLED, care masoara 5,2 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1920 x 1080 pixeli.

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate din materiale premium, in speta aluminiu iar finisajele sunt de cea mai buna calitate.

OnePlus 3 este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/VoLTE si dispune de: WiFi 802.11 a/b/g/n/ac dual-band (MIMO), Bluetooth 4.2, GPS, NFC iar terminalul este dotat cu port USB Type-C si senzor de amprente.

oneplus-3-live-1

Noul flagship al celor de la OnePlus va rula acea mai recenta versiune de Oxygen OS care este bazata pe versiunea de android 6.0.1 Marshmallow.

oneplus-3-live-2

OnePlus 3 va fi lansat in data de 14 iunie 2016 iar preturile de comercializare ale acestui terminal vor fi urmatoarele:

  • OnePlus 3 in varianta dotata cu 4 GB de RAM si 32 de GB spatiu de stocare intern va putea fi achizitionat la pretul de 307 dolari;
  • OnePlus 3 in varianta dotata cu 6 GB de RAM si 64 de GB spatiu de stocare intern va putea fi achizitionat la pretul de 384 dolari.

OnePlus-3-8

Asadar se pare ca OnePlus va lansa in curand un veritabil flagship killer care probabil ca va inregistra in scurt timp vanzari record.

Via: fonearena.com