ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

One Plus Two va fi lansat la inceputul lunii iulie!

Spaima gigantilor Samsung si Apple, cei de la One Plus urmeaza sa lanseze la inceputul lunii viitoare noul flagship care se intituleaza OnePlus Two.

OnePlus Two are sub capota cel mai nou procesor, in speta este vorba de Snapdragon 810 in versiunea 2.1, pe care cei de la Qualcomm il lauda, avand performante de top si temperaturi decente chiar si dupa ore de utilizare intensa.

one-plus-two

Noul flagship OnePlus este dotat cu noul standard in materie de conectivitate, mufa USB Type-C si astfel OnePlus Two devine primul smartphone care inglobeaza aceasta noua tehnologie.

One Plus Two va fi echipat cu un superb display de 6″ care va rula la rezolutia de 2560 x 1440 pixeli cea mai recenta versiune a OxygenOS.

TypeCcable-MyDrivers-LEAK-650-80

Telefonul dispune de 4 GB de RAM si este dotat cu o camera principala de 20MP si una secundara de 5MP.

Pe surse am aflat ca One Plus Two va fi echipat si cu senzor de amprenta, a carui calitate este mult peste Touch ID.

One Plus Two face senzatie atat cu specificatiile de top dar mai ales cu pretul la care se va comercializa, iar noi estima ca va putea fi achizitionat la pretul de 400-450 de dolari,

 Sahanan Yogarasa este designerul excentric care a intuit  designul primei generatii a acestui terminal iar acum ne prezinta intr-un nou video conceptul OnePlus Two.

Lasă un comentariu