ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

Windows 10 Pro la doar 7.4 Euro pe Godeal24.com

Cumpararea unei licente Microsoft nu era la indemana oricui pana acum deoarece preturile acestora erau extrem de piperate pentru majoritatea celor care utilizau produsele din portofoliul celor de la Microsoft. Daca sunteți in cautarea unei licente Windows sau Office OEM(Windows 10 Pro, Office 2019 Professional), acum le puteti achizitiona la preturi extrem de accesibile. Cei de la Godeal24.com va ofera licente Windows 10 Pro, Office 2019 Professional și toate celelalte produse Microsoft la preturi imbatabile. Aceste oferte se adreseaza atat celor care doresc sa isi instaleze acum o copie “fresh” a produselor din portofoliul Microsoft, cat si celor care doresc sa isi activeze software-ul existent.

Prețurile oferite de catre cei de la Godeal24.com sunt extrem de atractive iar clientii beneficiaza de reduceri de până la 62% din aceste prețuri, asadar poate parea ireal dar acum aveti ocazia sa va achizitionati o licenta de Windows 10 la aproximativ 7€. Practic ce mai așteptați? Tot ce trebuie să faceți este să selectați oferta de care doriți să profitați iar la “check-out” sa introduceti urmatorul cod de reducere: „LFS50”. Timpul este limitat, acum este ocazia perfectă sa beneficiati de aceste promotii .

Acum ai ocazia sa beneficiezi de cele mai ieftine licente de Windows 10 din toate timpurile

Asadar daca decideti sa va achizitionati o licenta prin intermediul celor de la Godeal24.com, puteți economisi acum pana la  44% din prețul initial al licenței, prin simpla aplicare a codului de cupon „LFS50” la check-out.

Suita software OFFICE 2016/2019

Doriți să faceți upgrade la o experiență fără probleme în gestionarea datelor dvs.? Cumpărați o licenta software de Office 2016 sau 2019 de la Godeal24.com în timpul acestei campanii de reduceri masive și beneficiati de discounturi de pana la 58% la cumpărare. Pur și simplu aplicați codul cuponului „LFS62” în timpul plății pentru a beneficia de aceasta reducere.

Ai nevoie de altceva?

Dacă doriți să cumpărați orice alt software Microsoft listat pe acest site, atunci puteți obține o reducere de 55% din pretul initial daca utilizati la “check-out” urmatorul cod de reducere „LFS55”.

Prin intrermediul link-urilor de mai jos puteti sa descarcati o copie fresh de Office sau Windows.

Pentru cei mai carcotasi dintre voi trebui sa precizam faptul ca toate aceste licente sunt perfect legale, asadar nu veti avea probleme pe viitor ele.

Despre Cwalletco

Cwalletco este o platformă sigură de reîncărcare a cardului de credit, recent evaluată, unde puteți găsi multe metode de plată, cum ar fi cardul de credit și alte metode de plată locale. Este foarte ușor și sigur de utilizat, pur și simplu accesati Cwalletco și plasați comanda, apoi puteți alege metodele de plată potrivite pentru dvs. pe această platformă.

Despre Godeal24.com

Godeal24.com este un site web global care vinde jocuri autentice și chei software, care are clienți din toate părțile lumii și oferă asistență 24×7, împreună cu oferte excelente pentru toată gama de chei software. Când achiziționați de la Godeal24.com, puteți fi sigur că aveți de-a face cu un brand de încredere care vinde numai software 100% original.

Daca intampinati probleme din varii motive si doriti sa-i contactati pe cei de la Godeal24 atunci va trebui sa le trimiteți un e-mail la [email protected], iar acestia va acorda asistenta necesara in cel mai scurt timp posibil.

Lasă un comentariu