Blog ITHOT.RO

Nubia Z17 este dotat cu procesorul octa-core Snapdragon 835, display FHD, 6 GB RAM și cameră foto duală

O parte din specificatiile smartphone-ului Nubia Z17 si-au facut aparitia in Geekbench iar terminalul dispune de un hardware extrem de potent.

Nubia Z17 este echipat cu procesorul octa-core Snapdragon 835, sunt disponibile variante echipate cu 4 GB de memorie RAM si respectiv 6 GB de memorie RAM iar spatiul de stocare intern este de 64 GB.

Camera foto principala este duala si dispune de 16 MP, este dotata cu stabilizare optica si flash LED iar camera foto secundara dispune de 8 MP.

Nubia Z17 este echipat cu un display IPS care masoara 5.5 inch in diagonala, ruleaza la rezolutia de 1920 x 1080 pixeli si este protejat cu sticla 2.5D Corning Gorilla Glass 3.

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate din materiale premium, in speta aluminiu si sticla.

Nubia Z17 are 7.5 mm grosime si este dotat cu un acumulator de 3.000 mAh iar acesta dispune de tehnologia quick charging 4.0.

Momentan nu exista detalii cu privire la data de lansare sau la pretul de comercializare al acestui terminal dar vom reveni cu un update pe aceasta tema.

Va reamintim si faptul ca Nubia a lansat mai multe terminale in primavara acestui an iar detaliile complete sunt disponibile aici.

Via: gizchina.com

Lasă un comentariu