Nubia Z17 dispune de procesorul octa-core Snapdragon 835, display FHD, 6 GB RAM și cameră foto duală

Specificatiile hardware ale noului flagship Nubia au fost confirmate de catre Antutu iar acesta certifica informatiile pe care le stiam deja.

Asadar, Nubia Z17 dispune de procesorul octa-core Snapdragon 835, GPU Adreno 540, 6 GB de memorie RAM si 128 de GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala este duala si dispune de 12 MP, este dotata cu stabilizare optica si flash LED iar camera foto secundara dispune de 5 MP.

Nubia Z17 este echipat cu un display IPS care masoara 5.5 inch in diagonala, ruleaza la rezolutia de 1920 x 1080 pixeli si este protejat cu sticla 2.5D Corning Gorilla Glass 4.

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate din materiale premium, in speta aluminiu si sticla.

Nubia Z17 are 7.5 mm grosime si este dotat cu un acumulator de 3.000 mAh iar acesta dispune de tehnologia quick charging 4.0.

Momentan nu exista detalii cu privire la pretul de lansare sau pretul de comercializare al acestui terminal dar vom reveni cu un update pe aceasta tema.

Va reamintim si faptul ca Nubia a lansat mai multe terminale in primavara acestui an iar detaliile complete sunt disponibile aici.

Via: gizchina.com

Lasă un comentariu