Blog ITHOT.RO

Nubia V18 este echipat cu procesorul octa-core Snapdragon 625, 4 GB de RAM, display FullHD+ și Nougat

Cei de la ZTE au lansat un nou smartphone interesant iar terminalul se intituleaza V18 si adopta un design extrem de atractiv.

Nubia V18 dispune de procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 625 tactat la 2.0 GHz, 4 GB de memorie RAM si 64 de GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala dispune de 13 MP, este dotata cu PDAF si flash LED iar camera foto secundara dispune de 8 MP si este dotata cu lentile wide.

Nubia V18 este echipat cu un display IPS care masoara 6.01 inch in diagonala, ruleaza la rezolutia de 2160 x 1080 pixeli si este protejat cu sticla 2.5D rezistenta la zgarieturi.

Carcasa unibody este realizata in totalitate din aluminiu iar terminalul pare sa stea destul de bine si pe partea de finisaje.

Nubia V18 este un smartphone dual-sim(nano + nano/microSD), compatibil 4G/VoLTE si dispune de: Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.1 LE, GPS + GLONASS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la ZTE are 7.75 mm grosime, este echipat cu un acumulator de 4.000 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 7.1 Nougat cu interfata Nubia UI 5.1.

Nubia V18 este disponibil deja la precomanda la retailerii din China iar terminalul poate fi achizitionat la 205 dolari.

Va reamintim si faptul ca Vivo a lansat astazi un alt smartphone mid-range iar terminalul se intituleaza V9 si detaliile complete sunt disponibile aici.

Lasă un comentariu