Nubia M2 Lite are 4 GB de RAM

In cadrul aceluiasi eveniment cei de la ZTE au lansat si varianta “lite” a smartphone-ului M2 iar noul terminal poarta numele de M2 Lite si dispune de un hardware ceva mai modest.

Nubia M2 Lite este dotat cu procesorul octa-core MediaTek MT6750 tactat la 1.5 GHz, GPU Mali-T860, sunt disponibile variante echipate cu 3 GB de memorie RAM/32 de GB spatiu de stocare intern si variante care dispun de 4 GB de RAM/64 de GB spatiu de stocare intern.

Bineinteles ca in ambele variante spatiul de stocare intern poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD, cu maxim 128 de GB.

Nubia M2 Lite este echipat cu un display IPS care masoara 5.5 inch in diagonala, ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli si este protejat cu sticla 2.5D.

Camera foto principala dispune de 13 MP, este dotata cu PDAF si flash LED iar camera foto secundara dispune de 16 MP si este dotata cu lentile wide.

Nubia M2 Lite este un smartphone dual-sim (nano + nano / microSD), compatibil 4G/LTE si dispune de: WiFi 802.11 a/b/g/n (2.4 si 5GHz), Bluetooth 4.0, GPS si GLONASS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Carcasa unibody este realizata in totalitate din materiale premium, in speta aluminiu iar finisajele par sa fie de buna calitate.

Nubia M2 Lite are 7.5 mm grosime, este dotat cu un acumulator de 3.000 mAh care dispune de tehnologia fast charging iar terminalul ruleaza versiunea de android 6.0 Marshmallow cu interfata Nubia UI 4.0.

Sistemul de sonorizare este certificat 7.1, poarta “semnatura” Dolby audio si este echipat cu un amplificator de calitate, in speta AW8738 .

Nubia M2 Lite va fi disponibil spre comercializare tot din data de 28 martie 2017 iar preturile de comercializare vor porni de la 260 de dolari pentru varianta de baza si vor ajunge la 290 de dolari entru varianta de top.

Va invitam sa vizualizati si specificatiile hardware ale primului smartphone Nubia care dispune de camera foto duala iar detaliile complete sunt disponibile aici.

Via:  fonearena.com

Lasă un comentariu