Noul amiral Allview isi spulbera concurenta!

Asa  cum v-am comunicat si acum cateva zile, brasovenii de la Allview  se pregatesc intens pt lansarea unui nou model din gama Extreme.

Acum suntem in masura sa va aducem la cunostinta faptul ca noul flagship Allview isi spulbera concurenta, reusind sa obtina in celebrul benchmarck Antutu, un scor de exceptie, in cuantum de 50.904 puncte.

Dupa cum puteti vedea in print screen-ul de mai jos, acest punctaj claseaza noul amiral Allview peste competitori de renume precum: Galaxy Note 4, Meizu MX4 si OnePlus One.

Allview-extreme-antutu

Va reamintim ca noul flagship Allview are sub capota un procesor pe 64 de biti, octa-core  MediaTek Helio X10 tactat la 2.2 Ghz, care va fi capabil sa sustina o rata de refresh, impresionanta pt display,  de  120Hz.

Procesorul este dotat cu tehnologia CorePilot™ care ii permite asocierea task-urilor si combinarea acestora pe nuclee, oferind astfel cu 20% mai multa performanta  dar si un consum de energie redus cu 20%, fiind extrem de bine optimizat in acest sens.

HELIO-x10

Display-ul care va echipa noul amiral Allview, va avea dimensiunea de 6″, o rezolutie de 2560 x 1600 pixeli si 640 dpi, fiind  capabil sa le ofere utilizatorilor o experienta multimedia  extraordinara.

Camera principala va constitui un al punct forte al acestui model, dispunand de „doar” 24MP si promite sa realizeze shooting-uri excelente.

De asemenea nu uitati de concursul Allview, dedicat lansarii acestui nou model, iar daca doriti sa participatii va invitam sa accesati acest link.

Concurentii pot castiga vouchere in cuantum de maxim 400 lei, pe care le pot utiliza ulterior, la achizitionarea unui produs din gama Extreme, de pe site-ul  www.allview.ro

Concursul se desfasoara in 2 etape si este menit sa le testeze concurentilor, cunostintele pe care le poseda in materie de  tehnologie.

Vom reveni cu noi informatii pe aceasta tema de indata ce vom intra in posesia acestora, asa ca ….tineti aproape!