Noua gamă de monitoare Philips E-Line a fost lansata!

Cei de la MMD, partener licențiat al Philips pentru producția de monitoare, au lansat cateva monitoare stilate. Noile modele cu diagonală de 24 inci și 27 inci includ panouri PLS LED în timp ce cele de 23 inci dispun de tehnologia AH-IPS ce oferă culori strălucitoare și pline de viață. Monitoarele au un design modern care aduce un plus de stil oricărui spațiu în care sunt folosite, acasă ori la birou, plus un unghi larg de vizualizare.

Philips - 246E7QDSW_f image MHL

Design uimitor

Noile modele din gama E-line continuă tradiția design-ului inteligent care a făcut atât de celebră această gamă Philips de-a lungul anilor. Disponibile în varianta albă tip glossy, cu stand elegant realizat din metal, modelele de 24 și 27 inci completează decorul oricărei încăperi. Modelul de 23 inci este disponibil într-o variantă de finisaj neagră, lucioasă, cu un ecran edge-to-edge și margini înguste ca nimic să nu poată distrage atenția utilizatorilor în timp ce lucrează. Pentru un aspect elegant, toate cele trei modele de monitoare au butoanele de control (EasySelect) amplasate discret în spatele ecranelor, pentru a putea realiza ajustări rapide setărilor destinate imaginii.

Aspectul contează destul de mult atunci când utilizatorii aleg un monitor pentru uzul domestic. Indiferent de tehnologia oferită și de cât de avansată este aceasta, aspectul vizual al monitorului trebuie să completeze decorul încăperii. Acest lucru înseamnă că vor ieși în evidență linii inteligente iar cablurile vor fi ascunse. Aceste monitoare sunt concepute pentru a combina eleganța cu o experiență de vizionare fantastică”, a declarat Artem Khomenko, EMEA Product Manager Philips.

Philips - 237E7QDSB_mhl

Calitate incredibilă a imaginilor

Monitoarele de 24 și 27 inci folosesc tehnologia PLS LED, în timp ce modelul de 23 inci dispune de panouri AH-IPS. Ambele tehnologii oferă o experiență de vizionare de excepție, cu unghiuri foarte largi de vizualizare de până la 178 de grade, făcând posibilă urmărirea imaginilor din aproape orice poziție. Imaginile sunt extrem de clare, oferind culori vii, făcând monitoarele ideale nu numai pentru fotografii, filme și navigarea pe internet cât și pentru aplicațiile profesionale care necesită o precizie ridicată a culorilor și luminozitate constantă în orice moment. Pe de altă parte, cele două monitoare reușesc să reproducă 82% din spectrul color NTSC (față de 72% cât oferă monitoarele tipice), ceea ce înseamnă că pot reproduce o gamă mai largă de culori pentru imagini mai realiste. Toate cele trei ecrane oferă rezoluție FullHD 1920 x 1080 în modul 16:9 ce rezultă în contrast și detalii bogate. Tehnologia Flicker-free de la Philips (anti scintilație) oferă cursivitate imaginilor și nu obosește ochii utilizatorilor chiar și după ore în șir de folosire.

Philips - 276E7QDSW

Pentru a îmbunătăți calitatea imaginilor, monitoarele Philips utilizează tehnologia SmartContrast care analizează orice conținut redat de ecran, ajustând culorile acestuia și nivelul luminozității pentru a putea oferi cele mai bune imagini digitale și video-uri. De asemenea, utilizatorii pot utiliza și modul economic al monitoarelor care se pretează aplicațiilor și muncii de la birou pentru un consum redus de energie. SmartImage Lite analizează conținutul redat de ecran și îmbunătățește contrastul, saturația culorilor, și claritatea imaginilor pentru a putea oferi performanțe de excepție în timp real la numai o simplă apăsare de buton.

Philips - 276E7QDSW 1

Conectivitate cu telefoanele inteligente

Mai multă lume ca niciodată creează conținut video și foto prin intermediul smartphone-urilor. Cu toate acestea, redarea pe ecranele mici ale dispozitivelor mobile a conținutului nu oferă același impact. Cu noile monitoare din gama E-Line, utilizatorii își pot conecta dispozitivele mobile datorită tehnologiei MHL prin intermediul cablului MHL și pot urmări cu plăcere cum fotografiile și video-urile de pe telefoanele lor sunt redate pe un ecran mult mai mare. Simultan, pe durata conexiunii dintre monitor și dispozitivul mobil, acesta din urmă se încarcă automat.

Philips - 246E7QDSW_f image MHL

Noile monitoare Philips 237E7QDSB, 246E7QDSW și 276E7QDSW vor putea fi disponibile în magazinele specializate la începutul lunii noiembrie.

Specificatii monitor philips

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata