ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

Nokia Z2 Plus – smartphone dotat cu procesorul Snapdragon 820, display FullHD și 4 GB de RAM

Specificatiile unui nou smartphone Nokia si-au facut aparitia in GFXbench iar terminalul se intituleaza Z2 Plus si dispune de un hardware potent.

Nokia Z2 Plus este dotat cu procesorul quad-core Qualcomm Snapdragon 820 tactat la 2.15 GHz, GPU Adreno 530, 4 GB de memorie RAM si 32 de GB spatiu de stocare intern.

Camera foto principala este duala si dispune 13 MP, este dotata cu PDAF si flash LED iar camera foto secundara dispune de 5 MP si este dotata cu lentile wide.

Nokia Z2 Plus va fi echipat cel mai probabil cu un display IPS de 5.5 inch care ruleaza la rezolutia de 1920 x 1080 pixeli.

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate din materiale premium iar finisajele vor fi cu siguranta de buna calitate.

Nokia Z2 Plus este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/VoLTE si dispune de: Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.1 si GPS iar terminalul este echipat cu port USB Type-C si senzor de amprente.

Nokia va lansa acest smartphone in prima parte a anului 2017 iar momentan nu exista detalii cu privire la pretul de comercializare al acestui terminal dar vom reveni cu un update pe aceasta tema.

Acum cateva zile am aflat si specificatiile flagship-ului Nokia iar terminalul poarta numele Nokia C1 si detaliile complete sunt disponibile aici.

Via: themobileindian.com

Lasă un comentariu