ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

Nokia X6 este pregatit de lansare și dispune de procesorul Snapdragon 636, 6 GB RAM + cameră foto duală

Cei de la HMD Global pregatesc lansarea unui nou smartphone mid-range iar terminalul poarta numele de Nokia X6 si dispune de un hardware foarte bun.

Nokia X6 este echipat cu procesorul Octa-Core Snapdragon 636 care este fabricat pe tehnologia de 14nm si este tactat la 1.8 GHz, GPU Adreno 509, vor fi disponibile variante dotate cu 4 GB de memorie RAM LPDDR4/64 de GB spatiu de stocare intern si variante care dispun de 6 GB de memorie RAM/128 de GB spatiu de stocare intern.

Bineinteles ca spatiul de stocare intern poate fi extins in ambele variante prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala este duala si dispune de 13MP + 12MP, este dotata cu PDAF si au optica ZEISS iar camera foto secundara dispune de 8MP si este dotata cu lentile wide.

Nokia X6 are un display IPS in format 18:9 care masoara 5.8 inci in diagonala si ruleaza la rezolutia de 2280 x 1080 pixeli.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate din aluminiu iar terminalul va sta cu siguranta foarte bine si la capitolul finisaje.

Nokia X6 este un smartphone dual-sim(nano + nano / microSD), compatibil 4G/VoLTE si dispune de: WiFi 802.11 ac (2.4GHz + 5GHz), Bluetooth 4.2 / 5, GPS + GLONASS iar terminalul este dotat cu port USB Type-C si cu senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Nokia este echipat cu un acumulator de 3.500 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 8.1 Oreo.

Nokia X6 va fi lansat in data de 27 aprilie in cadrul unui eveniment care va avea loc in China iar terminalul va fi disponibil spre comercializare in mai multe variante de culoare.

Va reamintim si faptul ca Apple pregateste lansarea unei noi versiuni de iPhone X iar detaliile complete sunt disponibile aici.

Via: fonearena.com

Lasă un comentariu