ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

Nokia X5 a fost lansat si este echipat cu procesorul Helio P60, display HD+, 4GB de RAM + cameră foto duală

Cei de la HMD Global continua seria de lansari iar de aceasta data au lansat smartphone-ul Nokia X5.

Nokia X5 dispune de noul procesor Octa-Core MediaTek Helio P60 care este fabricat pe tehnologia de 12nm si tactat la 2GHz,  GPU ARM Mali-G72 MP3, 3GB de memorie RAM/32 de GB spatiu de stocare intern si variante care dispun de 4GB de memorie RAM/64 de GB spatiu de stocare intern.

Bineinteles ca spatiul de stocare intern poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD, cu maxim 256 de GB.

Camera foto principala este duala si dispune de 13MP + 5MP, este dotata cu PDAF si flash LED iar camera foto secundara dispune de 8MP si este dotata cu lentile wide.

Nokia X5 este echipat cu un display IPS in format 19:9 iar acesta masoara 5.86inci in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1520 x 720 pixeli.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si sticla iar terminalul se pare ca nu sta rau nici la capitolul finisaje.

Nokia X5 este un smartphone dual-sim (nano + nano / microSD), compatibil Dual 4G/VoLTE si dispune de: WiFi 802.11 ac (2.4GHz + 5GHz), Bluetooth 4.2 si GPS iar terminalul este dotat cu port USB Type-C si cu senzor de amprente.

Noul smartphone Nokia are 8.096 mm grosime, este echipat cu un acumulator de 3.060mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 8.1 Oreo si va receptiona update la versiunea de android P.

Nokia X5 va fi disponibil spre comercializare incepand de maine in China iar preturile vor pleca de la 148 de dolari pentru varianta de baza si vor ajunge la 208 dolari pentru varianta cea mai dotata.

Via: weibo.com

Lasă un comentariu