Nokia D1C – smartphone echipat cu procesorul Snapdragon 430, 3 GB de RAM și android 7.0 Nougat

Nokia revine in forta pe piata de profil cu un smartphone interesant care poarta numele de cod D1C iar o parte din specificatiile acestui terminal si-au facut aparitia in Geekbench.

Nokia-D1C-1

Nokia D1C este echipat cu procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 430 tactat la 1.4 GHz, GPU Adreno 505 si 3 GB de memorie RAM.

Nokia-D1C-4

Carcasa acestui terminal este fabricata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si policarbonat iar finisajele par sa fie de buna calitate.

Nokia D1C este dotat cel mai probabil cu un display IPS care masoara 5 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1920 x 1080 pixeli.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Nokia ruleaza cea mai recenta versiune de android, in speta android 7.0 Nougat.

Nokia-D1C-2

Momentan nu exista detalii cu privire la data de lansare sau pretul de comercializare al acestui terminal, dar vom reveni cu un update pe aceasta tema.

Nokia-D1C-3

Conform parteneriatului incheiat cu Microsoft cei de la Nokia nu mai puteau lansa terminale sub brand propriu iar aceasta clauza a expirat din data de 1 octombrie 2016.

Asadar ne putem astepta ca Nokia sa lanseze cateva terminale extrem de interesante in perioada urmatoare.

Via: gsmarena.com

Lasa un comentariu prin intermediul formularului de mai jos!