ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

Nokia D1C – smartphone dotat cu procesorul octa-core Snapdragon 430, display FHD și 3 GB de RAM

Conform celor mai recente informatii se pare ca noul smartphone Nokia D1C va fi disponibil in doua configuratii hardware.

Nokia-D1C-5

Stiam deja faptul ca Nokia D1C ascunde sub “capota” procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 430 tactat la 1.5 GHz, GPU Adreno 505, vor fi disponibile variante dotate cu 2 GB  de memorie RAM si variante echipate cu 3 GB de memorie RAM iar spatiul de stocare intern este de 16 GB si va putea fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

nokia-d1c-11

Pentru varianta de baza, camera foto principala dispune 13 MP este dotata cu PDAF si flash LED iar camera foto secundara dispune de 8 MP si este dotata cu lentile wide.

In cazul variantei de “top” camera foto principala dispune de 16 MP, este dotata cu PDAF si flash LED iar camera foto secundara dispune de 8 MP.

Nokia D1C va fi disponibil atat in varianta echipata cu display IPS de 5 inch, cat si in varianta dotata cu display de 5.5 inch iar ambele variante ruleaza la rezolutia de 1920 x 1080 pixeli.

nokia-d1c-10

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si policarbonat iar finisajele vor fi cu siguranta de buna calitate.

Nokia D1C este un smartphone dual-sim, comaptibil 4G/VoLTE si dispune de: Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.1 si GPS.

Nokia-D1C-5

Noul smartphone din portofoliul celor de la Nokia ruleaza cea mai recenta versiune de android, in speta android 7.0 Nougat.

Nokia D1C va fi lansat in prima parte a anului viitor iar momentan nu exista detalii cu privire la pretul de comercializare al acestui terminal.

Lasă un comentariu