Nokia C30 are baterie de 6.000mAh și un preț bun

Cei de la HMD Global pregatesc lansarea mai multor terminale Nokia iar printre acestea se afla si smartphone-ul Nokia C30. Avem de-a face cu un smartphone mid-range iar terminalul se evidentiaza prin intermediul acumulatorului generos de care dispune acesta.

Smartphone-ul Nokia C30 este dotat cu procesorul Octa-Core Qualcomm Snapdragon 775G care este tactat la 1.8GHz, 6GB de memorie RAM iar spatiul de stocare intern este de 64GB .

Camera foto principala este tripla iar senzorii dispun de 64MP + 8MP + 5MP , este dotata cu PDAF si flash LED. Camera foto secundara dispune de 5MP si are lentile wide.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si sticla iar terminalul are jack de 3.5mm pentru casti si senzorul de amprente este montat pe spatele carcasei. Smartphone-ul Nokia C30 este echipat cu un display AMOLED iar acesta masoara 6.45-inci in diagonala si ruleaza la rezolutia de 2440 x 1080 de pixeli.

  • terminalul ruleaza versiunea de Android 11 Stock;
  • Dual SIM (nano + nano + microSD);
  • terminalul este compatibil 5G/Dual 4G VoLTE iar acesta dispune de: Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.2, GPS + GLONASS;
  • sistemul audio este stereo si este realizat in colaborare cu OZO Audioș
  • acumulator de 6.000mAh care dispune de tehnologia fast charging 45W;

Smartphone-ul Nokia C30 va fi lansat in perioada urmatoare iar terminalul va fi disponibil spre comercializare in mai multe variante de culoare si va putea fi achizitionat la aproximativ 300 de dolari.

Va reamintim si faptul ca HMD Global pregateste si lansarea noului flagship Nokia iar terminalul poarta numele de Maze Max II si poate fi admirat acum in toata splendoarea.

Via

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata