Blog ITHOT.RO

Nokia 9 PureView poate fi vizualizat acum în primele imagini de presă

Noul flagship Nokia se intituleaza 9 PureView iar terminalul poate fi admirat acum in primele imagini de presa si dispune de specificatii hardware de top.

Smartphone-ul Nokia 9 PureView este echipat cu procesorul Octa-Core Qualcomm Snapdragon 845 tactat la 2.45 GHz, GPU Adreno 540, 6GB de memorie RAM DDR4X si 128 de GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Terminalul este echipat cu nu mai putin de 5 camere foto principale, care sunt dotate cu lentile ZEISS, OIS, PDAF si flash LED dual-tone iar camera foto secundara este duala si are lentile wide.

Nokia 9 PureView este echipat cu un superb display OLED bezel-less iar acesta masoara 5.95 inch in diagonala, ruleaza la rezolutia de 2160 × 1080 pixeli si este protejat cu sticla Corning Gorilla Glass 6.

Carcasa este realizata in totalitate din materiale premium, in speta aluminiu si sticla iar terminalul rezista cu brio la contactul cu apa si praful.

Nokia 9 PureView va fi disponibil atat in varianta single-sim, cat si in varianta dual-sim(nano + nano/microSD) iar ambele vor fi compatibile 4G/VoLTE si vor dispune de: Wi-Fi 802.11ac (MIMO), Bluetooth 5.0, GPS, GLONASS, USB Type-C 3.1 Gen 1 si NFC iar senzorul de amprente va fi inclus in display.

Noul flagship al celor de la Nokia este echipat cel mai probabil cu un acumulator de 3.550 mAh care dispune de tehnologia quick charging 4.0 iar terminalul va rula cea mai recenta versiune de android, in speta Android 9.0 Pie.

Smartphone-ul Nokia 9 PureView va fi lansat in prima parte a anului viitor iar terminalul va fi disponibil spre  comercializare in mai multe variante de culoare si va putea fi achizitionat la aproximativ 850 de dolari.

(Via)

Lasă un comentariu