ITHOT: Știri din IT & C

Nokia 9 PureView dispune de “doar” 5 camere foto principale și 8GB RAM

Cei de la HMD Global pregatesc lansarea noului flagship Nokia iar terminalul poarta numele de 9 PureView si se evidentiaza prin intermediul numarului “alarmant” de camere foto principale.

nokia 9 ithot ro 113 - Nokia 9 PureView dispune de "doar" 5 camere foto principale și 8GB RAM

Smartphone-ul Nokia 9 PureView dispune de procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 845 tactat la 2.45 GHz, GPU Adreno 540, vor fi disponibile variante echipate cu 6 GB de memorie RAM DDR4X si respectiv variante dotate cu 8GB de memorie RAM iar spatiul de stocare intern va fi de 128 de GB.

Nokia 9 Pure View 112 - Nokia 9 PureView dispune de "doar" 5 camere foto principale și 8GB RAM

Desigur ca in ambele variante spatiul de stocare intern va putea fi extins prin intermediul slotului de card microSD, cu maxim 2TB.

Terminalul este echipat cu nu mai putin de 5 camere foto principale, care sunt dotate cu lentile Zeiss, OIS, PDAF. Laser AF, si flash LED dual-tone iar camera foto secundara este duala si are lentile wide.

Nokia 9 ithot ro 112 - Nokia 9 PureView dispune de "doar" 5 camere foto principale și 8GB RAM

Nokia 9 PureView este echipat cu un superb display OLED bezel-less, care masoara 5.95 inch in diagonala, ruleaza la rezolutia de 2160 × 1080 pixeli si este protejat cu sticla Corning Gorilla Glass 6.

Nokia 9 ithot ro 114 - Nokia 9 PureView dispune de "doar" 5 camere foto principale și 8GB RAM

Carcasa este realizata in totalitate din materiale premium, in speta aluminiu si sticla iar terminalul va rezista cu brio la contactul cu apa si praful.

Nokia 9 PureView va fi disponibil atat in varianta single-sim, cat si in varianta dual-sim(nano + nano/microSD) iar ambele vor fi compatibile 4G/VoLTE si vor dispune de: Wi-Fi 802.11ac (MIMO), Bluetooth 5.0, GPS, GLONASS, USB Type-C 3.1 Gen 1 si NFC iar senzorul de amprente va fi inclus in display.

nokia 9 pureview ithot ro 211 - Nokia 9 PureView dispune de "doar" 5 camere foto principale și 8GB RAM

Noul flagship al celor de la Nokia este echipat cel mai probabil cu un acumulator de 3.550 mAh care dispune de tehnologia quick charging 4.0 iar terminalul va rula cea mai recenta versiune de android, in speta Android 9.0 Pie.

nokia 9 pure View ithot ro 213 - Nokia 9 PureView dispune de "doar" 5 camere foto principale și 8GB RAM

Smartphone-ul Nokia 9 PureView va fi lansat cel mai probabil in primul trimestru al anului viitor iar terminalul va fi disponibil spre  comercializare in mai multe variante de culoare.

Nokia 9 PureView ithot ro 233 - Nokia 9 PureView dispune de "doar" 5 camere foto principale și 8GB RAM

Lasă un comentariu