ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

Nokia 8 își face apariția în primele imagini “live” iar terminalul face furori cu al său design elegant

Noul flagship al celor de la Nokia si-a facut aparitia in primele imagini “live” iar terminalul face furori cu al sau design elegant.

Conform celor mai recente informatii se pare ca Nokia 8 va fi disponibil atat in varianta echipata cu procesorul quad-core Qualcomm Snapdragon 821, cat si in varianta care dispune de noul procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 835.

Vor fi disponibile variante dotate cu 4 GB de memorie RAM/64 de GB spatiu de stocare intern si variante care dispun de 6 GB de memorie RAM/128 de GB spatiu de stocare intern.

Camera foto principala dispune de 24 MP, este dotata atat cu stabilizare optica, cat si cu stabilizare electronica iar camera foto secundara dispune de 12 MP si este dotata cu lentile wide.

Nokia 8 este echipat cu un superb display Super AMOLED care masoara 5.7 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 2560 x 1440 pixeli.

Carcasa unibody este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si policarbonat iar finisajele par sa fie de cea mai buna calitate.

Nokia 8 este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/VoLTE si dispune de: WiFi 802.11 ac/b/g/n, Bluetooth 4.2 si GPS iar terminalul este echipat cu senzor de amprente.

Noul flagship al celor de la Nokia este echipat si cu un sistem de sonorizare potent iar acesta este format din doua difuzoare amplasate frontal.

Bineinteles ca si Nokia 8 Supreme va rula versiune de android 7.0 Nougat iar aceasta a fost customizata cu interfata proprietara.

Nokia 8 va fi lansat in data de 26 februarie 2017 iar momentan nu exista detalii cu privire la pretul de comercializare al acestui terminal dar vom reveni cu un update pe aceasta tema.

Va reamintim si faptul ca smartphone-ul Nokia 6 a fost rezervat de catre peste 250.000 de fani iar detaliile complete sunt disponibile aici.

Via: fonearena.com

Lasă un comentariu