ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

Nokia 7 este un smartphone echipat cu procesorul Snapdragon 630, 6 GB RAM și cameră foto cu optică ZEISS

Cei de la HMD Globab au lansat in China un nou smartphone interesant iar terminalul se intituleaza Nokia 7 si dispune de un hardware potent.

Nokia 7 este echipat cu procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 630, fabricat pe 14nm si tactat la 2.2 GHz, GPU Adreno 508, sunt disponibile variante dotate cu 4 GB de memorie RAM si respectiv 6 GB de memorie RAM iar spatiul de stocare intern este de 64 GB si poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala dispune de 16 MP, este dotata cu optica ZEISS, PDAF si flash LED dual-tone iar camera foto secundara dispune de 5 MP si este dotata cu lentile wide.

Nokia 7 este echipat cu un display IPS care masoara 5.2 inch in diagonala, ruleaza la rezolutia de 1920 x 1080 pixeli si este protejat cu sticla 2.5D Corning Gorilla Glass 3.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate dintr-o combinatie de materiale premium, in speta aluminiu si sticla iar terminalul pare sa stea foarte bine si la capitolul finisaje.

Nokia 7 este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/VoLTE si dispune de: WiFi 802.11 ac (2.4 GHz si 5 GHz), Bluetooth 5 si GPS iar terminalul este dotat cu port USB Type-C si cu senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Nokia are 7.92 mm grosime, este echipat cu un acumulator de 3.000 mAh care dispune de tehnologia fast charging iar terminalul ruleaza versiunea de android 7.1.1 Nougat si va receptiona update la cea mai recenta versiune de android, in speta android 8.0 Oreo.

Sistemul de sonorizare este stereo si dispune de tehnologia Nokia OZO 360° iar producatorul sustine faptul ca este capabil sa redea un sound de calitate.

Nokia 7 va fi disponibile spre comercializare in China din data 24 octombrie 2017 iar preturile de comercializare vor porni de la 376 de dolari pt varianta de baza si vor ajunge la 406 dolari pentru varianta de top.

Va reamintim si faptul ca HMD Global a confirmat faptul ca lucreaza deja la noul flagship iar terminalul se intituleaza Nokia 9 si detaiile complete sunt disponibile aici.

Via: fonearena.com

Lasă un comentariu