ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

Nokia 7.3 vine cu “doar” 5 camere foto

Cei de la HMD Global pregatesc lansarea unui nou smartphone Nokia iar terminalul se intituleaza 7.3 si dispune de un hardware echilibrat. Avem de-a face cu un smartphone mid-range iar terminalul poate fi admirat acum in primele randari de calitate.

Smartphone-ul Nokia 7.3 este echipat cu un procesor Octa-Core care este tactat la 1.8GHz, secondat de catre 4GB de memorie RAM iar spatiul de stocare intern poate fi de 64GB si respectiv 128GB. Camera foto principala este formata din 4 senzori iar acestia dispun de 48MP + 12MP + 8MP + 5MP, este dotata cu PDAF si flash LED. Camera foto secundara dispune de 5MP si are lentile wide.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si sticla iar terminalul are jack de 3.5mm pentru casti si senzor de amprente clasic. Noul smartphone din portofoliul celor de la HMD Global este echipat cu un display IPS iar acesta masoara 5.99-inci in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1440 x 720 de pixeli.

  • terminalul ruleaza versiunea de Android 10 Stock;
  • Dual SIM (nano + nano + microSD);
  • terminalul este compatibil Dual 4G VoLTE iar acesta dispune de: Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.2, GPS + GLONASS;
  • acumulator de 3.040mAh;

Smartphone-ul Nokia 7.3 va fi lansat pana la finalul acestui an iar terminalul va fi disponibil spre comercializare in mai multe variante de culoare si va putea fi achizitionat la aproximativ 300 de dolari in versiunea de baza.

Via

Lasă un comentariu