Home Noutăți Nokia 6300 revine în mare forță

Nokia 6300 revine în mare forță

by BYTZA

Cei de la HMD Global pregatesc lansarea mai multor telefoane clasice iar printre acestea se afla si legendele Nokia 6300 & Nokia 8000. Aceste telefoane sunt dedicate in totalitate nostalgicilor dar ramane de vazut daca noile terminale vor reusi sa mai prinda atat de bine pe piata de profil asa cum au facut-o in trecut.

Ambele telefoane ruleaza pe platforma KaiOS, au procesoare single-core, 512MB de memorie RAM iar spatiul de stocare intern este de doar 128MB, asadar specificatiile sunt extrem de modeste pentru 2020 dar totusi trebuie sa tinem cont de faptul ca avem de-a face cu niste feature phone-uri.

Telefonul Nokia 6300 este echipat cu un display LCD iar acesta masoara 2.4-inci in diagonala si ruleaza la o rezolutie modesta. Nokia 8000 are un display ceva mai generos iar acesta masoara 2.8-inci in diagonala si ruleaza la rezolutia de 250 x 140 de pixeli.

Ambele modele sunt compatibile 4G/LTE iar acestea dispun de: Bluetooth 4.0, GPS cu GLONASS si au port microUSB. Carcasele telefoanelor sunt realizate in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si policrabonat iar acumulatorii acestora au o capacitate de 1.500mAh.

Noile telefoane Nokia sunt de tip dual-sim iar acestea vor fi disponibile spre comercializare in mai multe variante de culoare.

Telefoanele Nokia 6300 si Nokia 8000 vor fi lansat pana la finalul acestui an iar momentan nu exista detalii cu privire la preturile de comercializare ale acestora dar vom reveni cu un update la momentul oportun.

Nu uitati nici de faptul ca HMD Global pregateste lansarea primulului smartphone pliabil Nokia iar terminalul poarta numele de NOKIA 10 si dispune de specificatii hardware de top.

Via

You may also like

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments