ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

Nokia 5.1 Plus este gata de lansare iar terminalul dispune de un procesor Octa-Core și cameră foto duală ZEISS

Cei de la HMD Global au receptionat certificarea TENAA pentru un nou smartphone interesant iar terminalul se intituleaza 5.1 Plus si are numele de cod TA-1109.

Nokia 5.1 Plus dispune de un procesor Octa-Core tactat la 2GHz, vor fi disponibile variante dotate cu 3GB de memorie RAM/32 de GB spatiu de stocare intern si variante echipate cu 4GB/6GB de memorie RAM/64 de GB spatiu de stocare intern.

Bineinteles ca spatiul de stocare intern poate fi extins in toate cele trei variante prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala este duala si dispune de 13MP + 5MP, este dotata cu PDAF si flash LED iar camera foto secundara dispune de 8MP si este dotata cu lentile wide.

Nokia 5.1 Plus este echipat cu un display IPS FullView in format 19:9 iar acesta masoara 5.86 inci in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1520 x 720 de pixeli.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate dintr-o combinatie din aluminiu si policarbonat iar terminalul va sta cu siguranta destul de bine si la capitolul finisaje.

Nokia 5.1 Plus este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/VoLTE si dispune de: WiFi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth 4.2 si GPS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Noul smartphone Nokia are 8mm grosime, este echipat cu un acumulator de 3.000mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 8.1 Oreo si va receptiona update la noua versiune de android, in speta android P.

Nokia 5.1 Plus va fi lansat curand iar terminalul va fi disponibil spre comercializare in mai multe variante de culoare si va putea fi achizitionat la aproximativ 220 de dolari in varianta de baza.

Nu uitati nici de faptul ca OPPO si-a lansat noul flagship iar terminalul face furori deja pe piata si detaliile complete sunt disponibile aici.

Via: fonearena.com

Lasă un comentariu